13 Şubat 2022

Abdülhamit ve Sarayındaki Amerikalı Wallace Lew Wallace Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,5 TL
Yazarı: Lew Wallace
Çevirmen: Lew Wallace

Abdülhamit ve Sarayındaki Amerikalı Wallace indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lew Wallace olan ve Çınaraltı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 184 sayfalık Abdülhamit ve Sarayındaki Amerikalı Wallace eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Abdülhamit ve Sarayındaki Amerikalı Wallace ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Abdülhamit ve Sarayındaki Amerikalı Wallace TIKLA PDF İNDİR !

Abdülhamit ve Sarayındaki Amerikalı Wallace Yazarı Kimdir ?

Abdülhamit ve Sarayındaki Amerikalı Wallace yazarı Lew Wallace 'dır. Lew Wallace yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Abdülhamit ve Sarayındaki Amerikalı Wallace PDF indir oku

Abdülhamit ve Sarayındaki Amerikalı Wallace indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çınaraltı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 184 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Abdülhamit ve Sarayındaki Amerikalı Wallace TIKLA PDF İNDİR !

Abdülhamit ve Sarayındaki Amerikalı Wallace TIKLA PDF İNDİR !

Saraydaki kabulde Sultan Abdulhamit'in ilk defa elini uzatıp tokalaştığı yabancı elçi olan,İstanbul'da kaldığı dört yıl içinde, başka hiçbir yabancı temsilcinin olmadığı kadar padişaha yakın olan, eşi ile birlikte padişahın dost çevresine girebilen,Abdulhamit'in iki defa kendisi için çalışma teklifinde bulunduğu, Abdulhamit'in "Amerikalı doğru adamdır." dediği, bu dostluk ve güvenin nişanesi olarak Mecidiye Nişanı hediye ettiği,"Seni bir elçiden daha çok takdir ediyorum.

Tahtta olduğum için, senin gibi arkadaşlık yapmadığım hiçbir yabancı resmi veya özel olarak bana gelemez. Burada kaldığın yıllar boyunca ilişkimize bakarsan seninle dürüst ve samimi konuştuğumu görmelisin. Senden ayrılmak zor olacak, burada benimle kal, sana daha önce saygın görev teklif etmiştim." diyerek uğurladığı,Avukat, vali, Amerikan İç Savaşı'nda Kuzey orduları generali, Abdulhamit döneminin ABD Türkiye elçisi, meşhur "Ben Hur" romanının yazarı Lew Wallace'nin Türkçe'ye ilk kez çevrilen anılarını ve mektuplarını okumaya hazır mısınız?

(Tanıtım Bülteninden)

Abdülhamit ve Sarayındaki Amerikalı Wallace TIKLA PDF İNDİR !Abdülhamit ve Sarayındaki Amerikalı Wallace TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Abdülhamit ve Sarayındaki Amerikalı Wallace, Lew Wallace

Yorum Gönder