1 Ocak 2022

Zamanın Dışından Gelen Gölge Howard Phillips Lovecraft Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,9 TL
Yazarı: Howard Phillips Lovecraft
Çevirmen: Howard Phillips Lovecraft

Zamanın Dışından Gelen Gölge indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Howard Phillips Lovecraft olan ve Ren Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Zamanın Dışından Gelen Gölge eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zamanın Dışından Gelen Gölge ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zamanın Dışından Gelen Gölge TIKLA PDF İNDİR !

Zamanın Dışından Gelen Gölge Yazarı Kimdir ?

Zamanın Dışından Gelen Gölge yazarı Howard Phillips Lovecraft 'dır. Howard Phillips Lovecraft yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Zamanın Dışından Gelen Gölge PDF indir oku

Zamanın Dışından Gelen Gölge indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ren Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zamanın Dışından Gelen Gölge TIKLA PDF İNDİR !

Zamanın Dışından Gelen Gölge TIKLA PDF İNDİR !

"Kelimeler ruhumu kemiren dehşet ve şaşkınlığın yalnızca çok küçük bir kısmını anlatabilir."

Korku edebiyatının temel taşlarından Amerikalı yazar H.P.Lovecraft, korku dolu külliyatının öne çıkan ve yazdığı son büyük hikâyelerinden olan Zamanın Dışından Gelen Gölge'yi ilk olarak Haziran 1936 yılında Astounding Stories dergisinde yayımladı. Zihni uzaylılar tarafından esir alınıp taşıyıcı bir bedene yerleştirilen bir adamın anlatıldığı etkileyici hikâyede, Lovecraft'ın yarattığı evrenle ve kadim ırklarla bir kez daha karşılaşırız.

Kitap, içerisinde yer alan Müzedeki Dehşet, Piramitlerin Altında, Festival gibi hikâyeler ve Lovecraft'ın daha 'yumuşak' çizgide kaleme aldığı Şiir Sanatı ve Tanrılar gibi anlatılarıyla birlikte Lovecraft koleksiyonunuzun ayrılmaz bir parçası olacak nitelikte.

(Tanıtım Bülteninden)

Zamanın Dışından Gelen Gölge TIKLA PDF İNDİR !Zamanın Dışından Gelen Gölge TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Zamanın Dışından Gelen Gölge, Howard Phillips Lovecraft

Yorum Gönder