24 Ocak 2022

Yaşasın Artık İşsizim Özlem Açar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,4 TL
Yazarı: Özlem Açar
Çevirmen: Özlem Açar

Yaşasın Artık İşsizim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Özlem Açar olan ve Müptela Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 248 sayfalık Yaşasın Artık İşsizim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yaşasın Artık İşsizim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yaşasın Artık İşsizim TIKLA PDF İNDİR !

Yaşasın Artık İşsizim Yazarı Kimdir ?

Yaşasın Artık İşsizim yazarı Özlem Açar 'dır. Özlem Açar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yaşasın Artık İşsizim PDF indir oku

Yaşasın Artık İşsizim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Müptela Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 248 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yaşasın Artık İşsizim TIKLA PDF İNDİR !

Yaşasın Artık İşsizim TIKLA PDF İNDİR !

Hakkında hiçbir bilgimin olmadığı, ilgimin olup olmadığını dahi bilmediğim bir bölümü sırf üniversite okumak için seçmemle başladı maceram. Mezun olunca da yıllarca ait olmadığım bir sektörden başka bir yabancı sektöre savruldum. Bu savruluşlarda sürekli iş değiştiriyor olmanın koşuşturmasından ve kredi borçlarımı ödemeye çalışmaktan kalbimi dinlemeye hiç sıra gelmedi. Nihayet kalbimi dinlediğimde anladım ki, bende sanatçı hamuru vardı. Sanatın içinde olmam gerekirken ben soğuk yemekhane koridorlarında, vergi dairelerinde, bankalarda, cast ajanslarında, sokaklarda gezinip durmuştum. En iyisi kendi işimin patronu olayım dediğim noktada başımdan aşağı akan boklu suyun altında zırıl zırıl ağlamışlığım bile vardı.

Bu kadar güzel dibe vurulur muydu? İnsan kendini böyle şaşaalı, böyle gösterişli kör kuyulara atıp da batırabilir miydi?

Karaca'nın trajikomik hikâyesini okurken kahkahalara boğulacak, zaman zaman hüzünlenecek, ama mutlaka kendinizden bir şeyler bulacaksınız. En önemlisi de bu kitapta anlatılanlar umut olacak size. Zor zamanlarınızda elinizi tutan bir dost eli, yüzünüzde tebessüm olacak.

(Tanıtım Bülteninden)

Yaşasın Artık İşsizim TIKLA PDF İNDİR !Yaşasın Artık İşsizim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yaşasın Artık İşsizim, Özlem Açar

Yorum Gönder