23 Ocak 2022

Uyku Sersemi Hakan Bıçakcı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,55 TL
Yazarı: Hakan Bıçakcı
Çevirmen: Hakan Bıçakcı

Uyku Sersemi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hakan Bıçakcı olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Uyku Sersemi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Uyku Sersemi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Uyku Sersemi TIKLA PDF İNDİR !

Uyku Sersemi Yazarı Kimdir ?

Uyku Sersemi yazarı Hakan Bıçakcı 'dır. Hakan Bıçakcı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Uyku Sersemi PDF indir oku

Uyku Sersemi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Uyku Sersemi TIKLA PDF İNDİR !

Uyku Sersemi TIKLA PDF İNDİR !

"Demir kaydıraklardan boşaltılan taşlar, tuğlalar, beton parçaları, camlar, çerçeveler. Önce gökyüzünü yırtarak gelen bomba sesi.


Süratle yaklaşan, huzursuzluk yüklü uğultu. Ve yükün demir konteynerlere inmesiyle şiddetli patlama. Sonra yeniden aynısı. Sonra yine. Beton bombardımanı altında bir şehir. Yıkılan mahallede döne döne dans edenler. Çifler halinde. Hep aynı figürlerle. Moral bozucu bir ciddiyetle. Gözlerimi kapadım. Koyu yeşil kanepeye uzanmış, inşaat gürültülerini dinleyerek Elif'i bekliyordum." Kanser gibi büyüyen, başkalaşan şehir ve o şehir hakkında kitap hazırlamak isteyen genç bir editör. Daha dün "burada" olan ve hepsi birer hatıraya dönüşen evler, sokaklar, kitapçılar. Dipten gelen inşaat uğultusu... Günbegün gerçeklik algısını yitiren, çevresini, sesini ve en sonunda yüzünü tanıyamayan bir Kahraman...



Hakan Bıçakçı, kaybolan maziyi, vinçleri, kamyonları, sahte ay ışığını, uykusuzluğu, kötü rüyaları anlatıyor. Görünmez elin hırsla yırttığı
sayfalar...



Uyku Sersemi, kayıp bir şehir rehberi. Bir yıkım günlüğü.



(Tanıtım Bülteninden)



Uyku Sersemi TIKLA PDF İNDİR !Uyku Sersemi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Uyku Sersemi, Hakan Bıçakcı

Yorum Gönder