1 Ocak 2022

Thomas Edison-Bilim İnsanlarının Yaşam Öyküleri Kay Barnham Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,0 TL
Yazarı: Kay Barnham
Çevirmen: Yasemin Uzunefe Yazgan

Thomas Edison-Bilim İnsanlarının Yaşam Öyküleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kay Barnham olan ve Tübitak Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Thomas Edison-Bilim İnsanlarının Yaşam Öyküleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Thomas Edison-Bilim İnsanlarının Yaşam Öyküleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Thomas Edison-Bilim İnsanlarının Yaşam Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Thomas Edison-Bilim İnsanlarının Yaşam Öyküleri Yazarı Kimdir ?

Thomas Edison-Bilim İnsanlarının Yaşam Öyküleri yazarı Kay Barnham 'dır. Kay Barnham yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Thomas Edison-Bilim İnsanlarının Yaşam Öyküleri PDF indir oku

Thomas Edison-Bilim İnsanlarının Yaşam Öyküleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tübitak Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Thomas Edison-Bilim İnsanlarının Yaşam Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Thomas Edison-Bilim İnsanlarının Yaşam Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Thomas Edison ne zaman doğdu? Thomas Edison'un en ünlü buluşu nedir? Thomas Edison hayatı boyunca kaç icadına patent aldı? Bu kitap, Thomas Edison'un yaşamı boyunca karşılaştığı zorlukların ve ilham verici olayların başarılarına ve buluşlarına katkılarını ele alır. Kitabın sonunda bulunan zaman çizelgesi, Edison'un hayatının önemli kilometre taşlarını ve başarılarını özetler.

(Tanıtım Bülteninden)

Thomas Edison-Bilim İnsanlarının Yaşam Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !Thomas Edison-Bilim İnsanlarının Yaşam Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Thomas Edison-Bilim İnsanlarının Yaşam Öyküleri, Kay Barnham

Yorum Gönder