1 Ocak 2022

Tanrılar Mezarlar ve Bilginler C. W. Ceram Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 38,5 TL
Yazarı: C. W. Ceram
Çevirmen: Hayrullah Örs

Tanrılar Mezarlar ve Bilginler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı C. W. Ceram olan ve Remzi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tanrılar Mezarlar ve Bilginler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tanrılar Mezarlar ve Bilginler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tanrılar Mezarlar ve Bilginler TIKLA PDF İNDİR !

Tanrılar Mezarlar ve Bilginler Yazarı Kimdir ?

Tanrılar Mezarlar ve Bilginler yazarı C. W. Ceram 'dır. C. W. Ceram yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Tanrılar Mezarlar ve Bilginler PDF indir oku

Tanrılar Mezarlar ve Bilginler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Remzi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tanrılar Mezarlar ve Bilginler TIKLA PDF İNDİR !

Tanrılar Mezarlar ve Bilginler TIKLA PDF İNDİR !
Arkeolojinin Romanı

Çağımızın bu seçkin başyapıtının geliştirilmiş 9. basımı okurlarla buluşuyor. Birçok dile çevrilmiş, milyonlarca okura ulaşmış bir kitap…


Heykelleri ve kuleleriyle, piramitleri ve merdivenleriyle insanoğlunun yarattığı ilk uygarlıkların destanı!

Bu kitap, bilimin doğuşundan Troya'nın hazinelerine; Mısır piramitleri ile mumyaların gizeminden hiyeroglifin çözülüşü ve çivi yazısının okunuşuna; Babil Kulesi ve Tufan'ın öyküsüne kadar sayısız arkeolojik bulgunun bilimsel romanıdır. Doğu Akdeniz'de Minoslular ve Yunan devletleri, Nil Vadisi'ndeki imparatorluklar, Mezopotamya'da Sümer, Babil, Asur krallıkları; öte yandan Aztekler ve Mayalar birbirinden ilginç öyküleriyle bu yapıtta canlanıyor.



Sayfa Sayısı: 384

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Remzi Kitabevi Tanrılar Mezarlar ve Bilginler TIKLA PDF İNDİR !

29.07.2020

Harika bir kitap

Arkeolojiye hiç ilgim yokken bir anda en sevdiğim hobim oldu. harika bir kitap


28.06.2019

Antik Harikalar!

Arkeolojiye ve Antik Dünya'ya inanılmaz bir tutkum var. Bu tutkumu körüklemesi için okudum kitabı. Anlatılanlar gayet güzel hikayeler: Büyük arkeolojik keşiflerin öyküleri.. Mısır'dan, Miken Yunan'dan, Giritli Minoalılara; Asurlardan Troya'ya ve Antik Amerika Uygarlıkları'na kadar pek çok medeniyetten keşifler barındırıyor. Bazı küçük hatalar dışında oldukça başarılı bir kitap. Resimlerle ve çizimlerle desteklenmiş... Fakat çevirisi inanılmaz özensiz ve çoğu zaman yanlış. Bunu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.


26.05.2008

Çeviri Hataları

Bu kitap gerçekten de içeriği bakımından harika. Ama bendeki 94 yılı 5. basımının çevirisi berbat. Aynı paragraf içinde farklı zamanlara ( fiil kipi ) ait cümleler ve de öznesiz uzunca cümleler insanın okuma hevesini kaçırıyor. Umarım ideefix'teki çeviri gözden geçirilmiştir..

Tanrılar Mezarlar ve Bilginler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Tanrılar Mezarlar ve Bilginler, C. W. Ceram

Yorum Gönder