23 Ocak 2022

Şeytanla Savaş Stefan Zweig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,98 TL
Yazarı: Stefan Zweig
Çevirmen: Zehra Kurttekin

Şeytanla Savaş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stefan Zweig olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şeytanla Savaş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şeytanla Savaş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şeytanla Savaş TIKLA PDF İNDİR !

Şeytanla Savaş Yazarı Kimdir ?

Şeytanla Savaş yazarı Stefan Zweig 'dır. Stefan Zweig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Şeytanla Savaş PDF indir oku

Şeytanla Savaş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şeytanla Savaş TIKLA PDF İNDİR !

Şeytanla Savaş TIKLA PDF İNDİR ! Stefan Zweig'ın "Dünyanın Mimarları" dizisinin ikinci kitabı Şeytanla Savaş, bizi Alman edebiyatının ve düşüncesinin sıra dışı üç ismiyle karşılaştırıyor: Hölderlin, Kleist ve Nietzsche. Zweig'ın gönül bağı kurduğu bu yazarlar, "kaderlerinin gecesine savrulmuşlardır." Şeytanla Savaş, Yaratıcı dehalarını doğuştan gelen huzursuzluklarında temellendirenlerin mücadelesidir. Hayatları boyunca kendi şeytanlarıyla boğuşan Hölderlin, Kleist ve Nietzsche'nin savaşı değildir bu sadece, insanlığın ya da en büyük savaşıdır.

(Tanıtım Bülteninden)

Medya Cinsi: Ciltsiz

Sayfa Sayısı: 344

Ebat: 14x21

İlk Baskı Yılı: 2017

Hamur Tipi: 2.Hamur

Baskı Sayısı: 1. Basım

Şeytanla Savaş TIKLA PDF İNDİR !Şeytanla Savaş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Şeytanla Savaş, Stefan Zweig

Yorum Gönder