7 Ocak 2022

Sabitalem Mahallesi Eyüp Aygün Tayşir Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,9 TL
Yazarı: Eyüp Aygün Tayşir
Çevirmen: Eyüp Aygün Tayşir

Sabitalem Mahallesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Eyüp Aygün Tayşir olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 163 sayfalık Sabitalem Mahallesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sabitalem Mahallesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sabitalem Mahallesi TIKLA PDF İNDİR !

Sabitalem Mahallesi Yazarı Kimdir ?

Sabitalem Mahallesi yazarı Eyüp Aygün Tayşir 'dır. Eyüp Aygün Tayşir yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sabitalem Mahallesi PDF indir oku

Sabitalem Mahallesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 163 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sabitalem Mahallesi TIKLA PDF İNDİR !

Sabitalem Mahallesi TIKLA PDF İNDİR !

Sabitâlem Mahallesi, birbirine paralel konumlanmış, her biri kaydırağa benzeyen altı sokak ve bu sokakların her iki yanına dizilmiş yeşil, kireç, tuğla, sidik sarısı, pembe ve sıklıkla da sıva rengi gecekondulardan müteşekkil bir mahalle olup, nüfusunu Allah'tan gayrı bilen yoktur. Yamaç yönündeki gökdelenin tepe katlarından bakıldığında, sokaklarında bir aşağı bir yukarı koşturup duran küçüklü büyüklü çocuklarıyla mahalle, yazlık yörelerdeki "her şey dahil" otellerin su parklarına benzer.

Çöplüğün ortasında ilahe gibi açan çiçek, mahalleliyi şaşkına çeviriyor."Anadolu Kaplanı", çocuklarına hiddetle soruyor: Siz işçi çocuğumusunuz yoksa patron çocuğu musunuz? Fiskobirlik'ten emeklikadınla sosyal medya bağımlısı genç adam arasında absürt şeyleryaşanıyor. Siyahlı beyazlı tekir kedi, küçük bir anafora kapılmışgibi kendi etrafında dönüyor. Taşralı delikanlı, "PLASURE EROTİKŞHOP"tan ağlayarak kaçıyor. Kahraman Şirketler Topluluğu'nuböcekler istila ediyor...

Eyüp Aygün Tayşir, çok sevilen romanları 4 Hane 1 Teslim veTuhaflıklar Fabrikası'ndan sonra ilk kez bir öykü kitabıyla karşımızaçıkıyor. Kendine özgü efsunlu üslubuyla, neşe ve hüznü harmanlayanhikâyeler anlatıyor.

Sabitâlem Mahallesi, 1990'lı yıllardan günümüze dek uzanan,memlekette sabitimizin hiç değişmediğini gösteren öykülerin kitabı.

(Tanıtım Bülteninden)

Sabitalem Mahallesi TIKLA PDF İNDİR !Sabitalem Mahallesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sabitalem Mahallesi, Eyüp Aygün Tayşir

Yorum Gönder