22 Ocak 2022

Palto-Ayraç ve Mini Tablo Hediyeli Nikolay Vasilyeviç Gogol Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Nikolay Vasilyeviç Gogol
Çevirmen: Nikolay Vasilyeviç Gogol

Palto-Ayraç ve Mini Tablo Hediyeli indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nikolay Vasilyeviç Gogol olan ve Vaveyla yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Palto-Ayraç ve Mini Tablo Hediyeli eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Palto-Ayraç ve Mini Tablo Hediyeli ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Palto-Ayraç ve Mini Tablo Hediyeli TIKLA PDF İNDİR !

Palto-Ayraç ve Mini Tablo Hediyeli Yazarı Kimdir ?

Palto-Ayraç ve Mini Tablo Hediyeli yazarı Nikolay Vasilyeviç Gogol 'dır. Nikolay Vasilyeviç Gogol yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Palto-Ayraç ve Mini Tablo Hediyeli PDF indir oku

Palto-Ayraç ve Mini Tablo Hediyeli indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Vaveyla yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Palto-Ayraç ve Mini Tablo Hediyeli TIKLA PDF İNDİR !

Palto-Ayraç ve Mini Tablo Hediyeli TIKLA PDF İNDİR !

Dostoyevski'nin Rus edebiyatına yönelik "Hepimiz onun Palto'sundan çıktık" sözüyle Gogol'u ve eserini taçlandırdığı, en ünlü eserlerden biridir. Rus halkının sefaletini, bir Rus bakanlığında çalışan bir kâtibin gözünden anlatan ünlü Rus yazar; döneminin Rusya bürokrasisine, amir-memur ilişkilerine ve sıradan insanların uğradığı eşitsizliklere yergisel bir bakış açısıyla yaklaşıp insanın içini acıtan "yoksulluğu", kurmaca bir gerçeklik düzleminde somutlaştırıyor.

Mini Tablo Dekota üzerine dijital baskı kaplama olarak 15 cm – 22 cm boyutlarındadır. Resim, Palto eseri için ressam Crack

Painter tarafından sulu boya çalışması olarak yapılmıştır.

(Tanıtım Bülteninden)

Palto-Ayraç ve Mini Tablo Hediyeli TIKLA PDF İNDİR !Palto-Ayraç ve Mini Tablo Hediyeli TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Palto-Ayraç ve Mini Tablo Hediyeli, Nikolay Vasilyeviç Gogol

Yorum Gönder