1 Ocak 2022

Orhan Pamuk'un Edebi Dünyası Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,24 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Orhan Pamuk'un Edebi Dünyası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Orhan Pamuk'un Edebi Dünyası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Orhan Pamuk'un Edebi Dünyası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Orhan Pamuk'un Edebi Dünyası TIKLA PDF İNDİR !

Orhan Pamuk'un Edebi Dünyası Yazarı Kimdir ?

Orhan Pamuk'un Edebi Dünyası yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Orhan Pamuk'un Edebi Dünyası PDF indir oku

Orhan Pamuk'un Edebi Dünyası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Orhan Pamuk'un Edebi Dünyası TIKLA PDF İNDİR !

Orhan Pamuk'un Edebi Dünyası TIKLA PDF İNDİR !

Orhan Pamuk'un Edebi Dünyası, Orhan Pamuk'un 2006'da Nobel Edebiyat Ödülü'nü kazanmasının ar­dından yazar için düzenlenen ilk uluslararası nitelikte sempozyuma sunulan bildirilerin makalelerinden olu­şuyor.

14-15 Mayıs 2007 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenen bu ilk uluslararası Orhan Pamuk Sempoz­yumu makalelerinin kimisi yazarın tek bir eseri ya da iki eserini, kimisi Orhan Pamuk'u çevirmeyi, kimisi de yazarın Nobel Ödülü'ne kadarki eserlerindeki or­tak temalarını incelikle ve derinlikle ele alıyor.

Orhan Pamuk'un Edebi Dünyası, Pamuk'un eserleriy­le ilgili yapılan ilk makaleler derlemesi Kara Kitap Üzerine Yazılar'ı hazırlayan Nüket Esen ve Orhan Pamuk'u Anlamak'ı hazırlayan Engin Kılıç'ın ortak "Önsöz"lerindeki ifadesiyle "Orhan Pamuk okumala­rını zenginleştiren değerli bir katkı".

(Tanıtım Bülteninden)

Editör: İshak Reyna

Hazırlayanlar: Nüket Esen ve Engin Kılıç

Orhan Pamuk'un Edebi Dünyası TIKLA PDF İNDİR !Orhan Pamuk'un Edebi Dünyası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Orhan Pamuk'un Edebi Dünyası,

Yorum Gönder