1 Ocak 2022

Ölüme Çağrı John Le Carre Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,15 TL
Yazarı: John Le Carre
Çevirmen: Gülgün Bayata

Ölüme Çağrı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı John Le Carre olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ölüme Çağrı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ölüme Çağrı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ölüme Çağrı TIKLA PDF İNDİR !

Ölüme Çağrı Yazarı Kimdir ?

Ölüme Çağrı yazarı John Le Carre 'dır. John Le Carre yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Ölüme Çağrı PDF indir oku

Ölüme Çağrı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ölüme Çağrı TIKLA PDF İNDİR !

Ölüme Çağrı TIKLA PDF İNDİR !

İkinci Dünya Savaşı'nın patlamasıyla yurtdışındaki görevi sonlandırılan George Smiley, Londra'ya geri çağırılmıştır. Dışişleri Bakanlığı'nda çalışan Samuel Fennan'ın Komünist Parti üyesi olduğunu yazan isimsiz bir mektup yetkililerin eline ulaştığında George Smiley görevlendirilir. Smiley, Fennan'la görüşüp adını temize çıkarsa da, Fennan'ın bu incelemeden dolayı intihar etmesi Smiley'yi zan altında bırakır. İlk defa büyük bir hata yapmıştır. Basit bir inceleme olarak başlayan "Fennan Dosyası" büyük bir casusluk şebekesinin açığa çıkmasına sebep olacaktır.


Soğuktan Gelen Casus ve Köstebek gibi pek çok ünlü romana imza atan John Le Carré'nin edebi kariyerinin başlangıcı olan Ölüme Çağrı'da yazarın unutulmaz kahramanı George Smiley'yle de ilk kez tanışıyoruz.


"Nefes kesici, hayrete düşürücü, zekice..."
-Sunday Telegraph-



"Ölçülü, dolaylı ve akıl dolu anlatımıyla dikkat çeken, titiz ve incelikli bir karşı casusluk öyküsü"
-The New York Times-



(Tanıtım Bülteninden)



Ölüme Çağrı TIKLA PDF İNDİR !Ölüme Çağrı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Ölüme Çağrı, John Le Carre

Yorum Gönder