24 Ocak 2022

Off The Record Yavuz Donat Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,0 TL
Yazarı: Yavuz Donat
Çevirmen: Yavuz Donat

Off The Record indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yavuz Donat olan ve Turkuvaz Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Off The Record eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Off The Record ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Off The Record TIKLA PDF İNDİR !

Off The Record Yazarı Kimdir ?

Off The Record yazarı Yavuz Donat 'dır. Yavuz Donat yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Off The Record PDF indir oku

Off The Record indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Turkuvaz Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Off The Record TIKLA PDF İNDİR !

Off The Record TIKLA PDF İNDİR !

Yolu Adnan Menderes, Süleyman Demirel,Turgut Özal, 12 Eylül ve 28 Şubat'tan geçen birgazetecilik serüveni...Siyasetçilerle kurduğu dostluklarla, Anadolu notlarıyla,seçim öngörüleriyle ve kendine has tatlı sert üslubuyla... Türk gazeteciliğinin usta ismi Yavuz Donat,meslekte yarım asrı geride bıraktı. Şimdi bu elli altı yıllık serüveni bir başka gazeteciye,Şebnem Bursalı'ya anlatıyor."Off The Record" kimi zaman hüzünlendirecek,kimi zaman gülümsetecek.Fakat şu kesin... Okuduğunuz her anıda çok şaşıracaksınız. Çünkü bu anıların hepsi..."Off The Record..."

(Tanıtım Bülteninden)

Söyleşi:Şebnem Bursalı

Off The Record TIKLA PDF İNDİR !

22.12.2019

İbretlik

Tarihe not düşecek bir kitap, siyasete ilgi duyanların ibretle okuması gereken bir kitap

Off The Record TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Off The Record, Yavuz Donat

Yorum Gönder