1 Ocak 2022

Ödlekler Cesurdur William Saroyan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: William Saroyan
Çevirmen: OHANNES KILIÇDAĞI

Ödlekler Cesurdur indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı William Saroyan olan ve Aras Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ödlekler Cesurdur eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ödlekler Cesurdur ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ödlekler Cesurdur TIKLA PDF İNDİR !

Ödlekler Cesurdur Yazarı Kimdir ?

Ödlekler Cesurdur yazarı William Saroyan 'dır. William Saroyan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Ödlekler Cesurdur PDF indir oku

Ödlekler Cesurdur indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Aras Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ödlekler Cesurdur TIKLA PDF İNDİR !

Ödlekler Cesurdur TIKLA PDF İNDİR !
Ödlekler Cesurdur, yüreği Bitlisli ninelerinden, dedelerinden dinleyerek öğrendiği Anadolu toprağında, Bitlis'te kalmış bir Amerikalı Ermeni'nin dünyasını merak edenlere eşsiz bir fırsat... Bu öykülerde kendilerini yaşadıkları yere ait hissetmeyenlerin dramı anlatılıyor. Bir solukta okuyacağınız 14 öyküden oluşan William Saroyan'ın bu kitabı, sizi yüzyılın başından alıp Bitlis, Erzurum, Trabzon, Marsilya, New York, Fresno yolunda yaşanan açlık, yoksulluk ve güvensizlik içinde bile yaşama sevinçlerini kaybetmeyen küçük insanların dramı ile günümüze taşıyacak.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 144

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 110

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Aras Yayıncılık Ödlekler Cesurdur TIKLA PDF İNDİR !

16.04.2019

Bitlisli william

Deneme tadında kitaplar . 20.yy basinda ABD'nin durumunu bir çocuğun gözünden görebilir onların hayallerine dalabilirsiniz çok beğendim tüm kitapları okudum


21.02.2019

Çehov tadında öyküler

Saroyan'ın öyküleri okuyanı da içine alan öyküler," Bazı insanların bir şey anlatmak için konuşmaya ihtiyaçları yoktur. -Öyleyse kelimeler ne işe yarıyor? - Çoğu zaman hiçbir şeye. Çoğu zaman da asıl söylemek istediklerini gizlemeye ya da bilinmesini istemediklerini saklamaya yararlar." diyor anne ve babası Bitlisli olan Saroyan. Bana Çehov tadında geldi öyküleri, çok güze, okumanızı tavsiye ederim.


02.04.2001

Çok şaşırtıcı ve çoğu zaman garip bir mutluluk hissi uyandıran hikayelerle dolu bir kitap. Mutlaka okumanızı tavsiye ederim. Yazar Bitlis'te doğmuş bir Ermeni olmasına rağmen şimdiye kadar çok az hikayesi yayınlanmıştı, bence sonunda tanışmak büyük bir kazanç. Bu arada çevirmenin yazarı çok iyi anlamış olması, hem hikayelerin tadını artırmış hem de dilin akıcılığını sağlamış. İyi okumalar.

Ödlekler Cesurdur TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Ödlekler Cesurdur, William Saroyan

Yorum Gönder