22 Ocak 2022

Miguel de Cervantes-Delidolu Bir Hayat Uwe Neumahr Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,2 TL
Yazarı: Uwe Neumahr
Çevirmen: Erol Özbek

Miguel de Cervantes-Delidolu Bir Hayat indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Uwe Neumahr olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Miguel de Cervantes-Delidolu Bir Hayat eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Miguel de Cervantes-Delidolu Bir Hayat ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Miguel de Cervantes-Delidolu Bir Hayat TIKLA PDF İNDİR !

Miguel de Cervantes-Delidolu Bir Hayat Yazarı Kimdir ?

Miguel de Cervantes-Delidolu Bir Hayat yazarı Uwe Neumahr 'dır. Uwe Neumahr yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Miguel de Cervantes-Delidolu Bir Hayat PDF indir oku

Miguel de Cervantes-Delidolu Bir Hayat indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Miguel de Cervantes-Delidolu Bir Hayat TIKLA PDF İNDİR !

Miguel de Cervantes-Delidolu Bir Hayat TIKLA PDF İNDİR !

22 yaşındayken bir düello sonrasında İspanya'dan kaçmak zorunda kalan genç bir sürgün… İnebahtı Deniz Savaşı'nda cesaretiyle ün salmış, çarpışmada sol elini kaybeden gözü pek bir asker... Cezayirli korsanların eline düşen, beş yıllık esareti boyunca defalarca kaçma girişiminde bulunan bir esir… İspanya'ya döndükten sonra Kral II. Felipe adına çalışan bir istihbarat görevlisi ve donanma komiseri… Cinayetle suçlanıp hapse düşen bir aile babası… Kilise tarafından iki defa aforoz edilen, yeraltı dünyasının karanlık işlerine karışan tekinsiz bir adam… Edebiyat dünyasında efsanevi düşmanlıklar yaşayan ve taklitçilerine karşı kendisini savunmak zorunda kalan bir yazar… Hapisanedeyken yazmaya başladığı Don Kişot adlı romanıyla, kendisinden sonra gelen kuşaklara ilham olmuş, modern romanın kurucusu kabul edilen dev bir edebiyatçı… Uwe Neumahr'ın tarihî belgelere, mektuplara ve tanıklıklara dayandırdığı bu titiz çalışması, Miguel de Cervantes'in edebi evreninin penceresini aralarken, kendisi de bir romana benzeyen maceralı ve türlü talihsizliklere rağmen iyimserlik dolu hayatını anlatıyor. Yazar aynı zamanda, okuru 16. yüzyılın çalkantılı dünyasında Córdoba'dan Madrid'e, Roma'dan Napoli'ye, Cezayir'den Sevilla'ya uzanan renkli ve heyecanlı bir yolculuğa çıkartıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Miguel de Cervantes-Delidolu Bir Hayat TIKLA PDF İNDİR !Miguel de Cervantes-Delidolu Bir Hayat TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Miguel de Cervantes-Delidolu Bir Hayat, Uwe Neumahr

Yorum Gönder