25 Ocak 2022

Medici-Floransa'nın Efendileri Matteo Strukul Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,0 TL
Yazarı: Matteo Strukul
Çevirmen: Matteo Strukul

Medici-Floransa'nın Efendileri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Matteo Strukul olan ve Epsilon Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 400 sayfalık Medici-Floransa'nın Efendileri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Medici-Floransa'nın Efendileri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Medici-Floransa'nın Efendileri TIKLA PDF İNDİR !

Medici-Floransa'nın Efendileri Yazarı Kimdir ?

Medici-Floransa'nın Efendileri yazarı Matteo Strukul 'dır. Matteo Strukul yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Medici-Floransa'nın Efendileri PDF indir oku

Medici-Floransa'nın Efendileri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Epsilon Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 400 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Medici-Floransa'nın Efendileri TIKLA PDF İNDİR !

Medici-Floransa'nın Efendileri TIKLA PDF İNDİR !

Dizi uyarlamasıyla tüm dünyayı kasıp kavuran medıcı efsanesinin doğuşuna tanıklık edin!

Matteo Strukul, bu kitapla üç yüz yılı aşkın bir süre boyunca Floransa kentinde hüküm süren, siyasetten finansa, bilimden sanata, Rönesans'a adını altın harflerle kazıyan Medici Hanedanı'nın destansı hikâyesini kaleme almaya başlıyor.

Üçlemenin ilk kitabı Medici, Floransa'nın Efendileri'nde tarihsel gerçekleri döneme ait detaylı betimlemelerle harmanlayan yazar, okuyucuyu Toskana'nın altın varaklı saraylarından İtalyan kentlerinin vebayla lanetlenmiş mahşeri sokaklarına, bilgeliğini ve asaletini bu bereketli topraklardan alan Chianti'lerin o kadifemsi şarap kırmızısından muharebe meydanlarında oluk oluk akan kanın kızıllığına sürüklüyor.
Strukul, okuru Floransa'ya barışı getiren Cosimo Medici'nin heyecan dolu yolculuğuna davet ederken bir yandan da atalardan miras kalan kadim düşmanlıklara, iktidar hırsının getirdiği yıkımlara ve kan bağından çok daha üstün bir aile birliğine tanıklık etmemizi sağlıyor.

"Strukul, dâhice bir kurgu stili ve ender görülür bir hayal gücüne sahip!"

-The Guardian-

"Matteo Strukul, İtalyan edebiyatının en önemli yeni seslerinden biri…"

-Joe R. Lansdale-, Edgar Ödüllü The Bottoms'ın Yazarı

(Tanıtım Bülteninden)

Medici-Floransa'nın Efendileri TIKLA PDF İNDİR !

12.11.2020

Hayal kırıklığı

Floransa'nın tarihine damgasını basan Medici Ailesi hakkında tarihsel-kurgu türü olan bir kitabın çıktığını duyduğumda heyecanlandım. Fakat tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. Floransa tarihi, ilgili dönem için çok sığ bir şekilde işlenmiş. Daha da önemlisi, yazarın, bir yeri, bir kişiyi, bir olayı vs tasvir ederken sonu gelmez benzetmeleri. Bu benzetmeleri o kadar sık, o kadar ağdalı ve o kadar gereksiz yapıyor ki "bu kadar da olmaz" diyor insan. Yer yer de tutarsız benzetmeler var (Bu durum, çevirmenden de kaynaklanıyor olabilir). Bu arada rahat okunan bir kitap.  Ne olursa olsun okurum diyenler için...

Medici-Floransa'nın Efendileri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Medici-Floransa'nın Efendileri, Matteo Strukul

Yorum Gönder