25 Ocak 2022

Adı Sanı Belirsiz Bir Olay Barbey D'Aurevilly Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Barbey D'Aurevilly
Çevirmen: Barbey D'Aurevilly

Adı Sanı Belirsiz Bir Olay indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Barbey D'Aurevilly olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Adı Sanı Belirsiz Bir Olay eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Adı Sanı Belirsiz Bir Olay ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Adı Sanı Belirsiz Bir Olay TIKLA PDF İNDİR !

Adı Sanı Belirsiz Bir Olay Yazarı Kimdir ?

Adı Sanı Belirsiz Bir Olay yazarı Barbey D'Aurevilly 'dır. Barbey D'Aurevilly yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Adı Sanı Belirsiz Bir Olay PDF indir oku

Adı Sanı Belirsiz Bir Olay indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Adı Sanı Belirsiz Bir Olay TIKLA PDF İNDİR !

Adı Sanı Belirsiz Bir Olay TIKLA PDF İNDİR !

Barbey d'Aurevilly'nin ustalık eseri Adı Sanı Belirsiz Bir Olay, dünyaya keskin sınırlar çerçevesinde bakan sarsılmaz iradeli bir anne ile kırılgan bir masumiyete sahip kızı arasındaki ilişkisinin gerilimli patolojisini çarpıcı bir biçimde resmediyor. Histeri ile bedensel semptomlar arasındaki etkileşimi kusursuzca ortaya koyar kendin, kilise ve inancı da sorgulayan satırlarda; Tanrıyla şeytanın işbirliği, yolundan saptıran inanç, insanı yakıp kavuran fanatizm, yok eden tutku, delirten yalnızlık ve cezasız kalan suçlar birleşerek kusursuz bir edebi şölene dönüşüyor.

Gizem, suç, doğaüstü gibi temalarıyla yazarın roman sanatına hâkimiyetini ve dehşetten aldığı hazzı gözler önüne seren bu nadide eserin baş kişisi "Last héniede Ferjol sendromu" adıyla bu kitabın ardından tıp literatürüne de girmiştir.

(Tanıtım Bülteninden)

Adı Sanı Belirsiz Bir Olay TIKLA PDF İNDİR !Adı Sanı Belirsiz Bir Olay TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Adı Sanı Belirsiz Bir Olay, Barbey D'Aurevilly

Yorum Gönder