25 Ocak 2022

Mavi Not Defterleri-Tam Metin Franz Kafka Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Franz Kafka
Çevirmen: Franz Kafka

Mavi Not Defterleri-Tam Metin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Franz Kafka olan ve Sub Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 68 sayfalık Mavi Not Defterleri-Tam Metin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mavi Not Defterleri-Tam Metin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mavi Not Defterleri-Tam Metin TIKLA PDF İNDİR !

Mavi Not Defterleri-Tam Metin Yazarı Kimdir ?

Mavi Not Defterleri-Tam Metin yazarı Franz Kafka 'dır. Franz Kafka yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Günlük Anı türündedir.

Mavi Not Defterleri-Tam Metin PDF indir oku

Mavi Not Defterleri-Tam Metin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sub Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 68 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mavi Not Defterleri-Tam Metin TIKLA PDF İNDİR !

Mavi Not Defterleri-Tam Metin TIKLA PDF İNDİR !

Franz Kafka 1917 sonlarından 1919 Haziran'ına kadar günlük tutarken kullandığı defterlerdeki forma ölçüsünü değiştirmiş, bunun yerine daha küçük ebattaki not defterleri serisine yazmıştır. Mavi Not Defterleri ticari olarak daha az tanınmış lakin "satın alıcı"sı dışında gerçek Kafka okuru için Onun en karakteristik ve en dahice aforizmik eseridir. Kafka okurları, hayranları ve satın alıcıları için eser değeri bariz bir hazinedir. Kitabın Türkçede daha önce birbirinden kopya olduğu için eksikleri ve hataları saptanamamış baskıları çokça yapılmıştır. Elinizdeki eserin tam metnidir!

(Tanıtım Bülteninden)

Mavi Not Defterleri-Tam Metin TIKLA PDF İNDİR !Mavi Not Defterleri-Tam Metin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Dünya Günlük Anı, Mavi Not Defterleri-Tam Metin, Franz Kafka

Yorum Gönder