23 Ocak 2022

Mavi Dağ Gülşah Elikbank Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,7 TL
Yazarı: Gülşah Elikbank
Çevirmen: Gülşah Elikbank

Mavi Dağ indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gülşah Elikbank olan ve Karakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, 328 sayfalık Mavi Dağ eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mavi Dağ ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mavi Dağ TIKLA PDF İNDİR !

Mavi Dağ Yazarı Kimdir ?

Mavi Dağ yazarı Gülşah Elikbank 'dır. Gülşah Elikbank yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Mavi Dağ PDF indir oku

Mavi Dağ indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karakarga yayınevi tarafından yayınlanan, 328 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mavi Dağ TIKLA PDF İNDİR !

Mavi Dağ TIKLA PDF İNDİR !

Aşk ve Kader, Ölüm ve Yaşam, İyilik ve Kötülük... Nil ve arkadaşları tarafını seçmek zorunda...
Günebakan Üçlemesi'nin ikinci kitabı Mavi Dağ'da Nil ve arkadaşlarını yeni maceralar bekliyor… Supay'ın karanlık güçleri çoğalırken Günebakan Nil ve arkadaşları Ruhlar Konseyi'nin karşısında. Üstelik Nil ve Kayra'nın efsaneleşen aşkı hiç beklemediği bir tehdidin pençesinde. Kader ayağımızdaki pranga mıdır? Aşk, savaşmanın en yalın haliyse eğer; kim karşısında durabilir bu savaşın? Her sayfasını merakla çevireceğiniz Mavi Dağ'da heyecan hiç bitmeyecek! Fantastik edebiyatın efsunlu kalemi Gülşah Elikbank, Mavi Dağ ile, okurlarına gizemli ve karanlık olduğu kadar sevgi dolu ve umutlu bir hikâye anlatıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Mavi Dağ TIKLA PDF İNDİR !Mavi Dağ TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Mavi Dağ, Gülşah Elikbank

Yorum Gönder