23 Ocak 2022

Kırlangıç Dönümü Sinan Sülün Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,78 TL
Yazarı: Sinan Sülün
Çevirmen: Sinan Sülün

Kırlangıç Dönümü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sinan Sülün olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kırlangıç Dönümü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kırlangıç Dönümü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kırlangıç Dönümü TIKLA PDF İNDİR !

Kırlangıç Dönümü Yazarı Kimdir ?

Kırlangıç Dönümü yazarı Sinan Sülün 'dır. Sinan Sülün yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kırlangıç Dönümü PDF indir oku

Kırlangıç Dönümü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kırlangıç Dönümü TIKLA PDF İNDİR !

Kırlangıç Dönümü TIKLA PDF İNDİR !
Kendi benliğine güzellikler katmak için âşık olmak isteyen kişi aşkın ne olduğunu bilemezdi. Aşk hiç ummadığınız, hiç beklemediğiniz bir anda buluverirdi sizi. İnsan âşık olmayı seçmezdi. Aşk onu seçerdi. Sadece varlığını kaybetmeye hazır olan insan o kapıdan içeri girebilirdi. Bu mucizevi duygu, her gün yeniden ölen Tanrı'nın kendisine inanmamız için gösterebildiği tek delildi. O sabah Ali için de öyle oldu. Aşk birdenbire, güneşin altında parıldayarak, yüzlerce tesadüfün gizemli uyumuyla kapıdan içeri girdi. Güllerin arkasında karanfiller, morlu beyazlı şebboylar ve isterliçeler… Başka türlü seven, başka türlü gören, kimselere benzemeyen Ali…Hapisten çıkan Ali… Karıncaları izleyen Ali… Tuhaf ve mutlu gülen Ali… Verda'ya âşık olan Ali… Renkler birbirine karışırken, bulutlar pamuk pamuk azalıp çoğalırken Verda'nın kalbine düşen Ali… Bir elmada iki diş izi… Kırlangıç Dönümü, incelikli bir aşk hikâyesi... Sinan Sülün, hayata tutunmaya çalışan genç bir aşkın dünyayla imtihanını anlatıyor. Her şeyin esası farklılık mı benzeşmek mi? Farklı olan dünyaya sığmıyor mu?
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 257

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Kırlangıç Dönümü TIKLA PDF İNDİR !

25.09.2020

Çok naif ve çok güzel

Saf sevgi, aşk ve dostluğu okuyorsunuz.Kimi zaman Aslı Erdoğan ın Kabuk Adam kitabını hatırlattı bana. Ondan da çok etkilenmiştim, gösterişsiz, sakin ama içinde çok ley barındıran kitaplar.Bu kitabın oldukça sürükleyici olduğunu da söylemeliyim.Elinizden bırakamayacaksınız..


22.07.2018

Muhtesem

Tek nefeste okudum. Çok güzel akıcı yormayan bir dil. Şimdi sıra karahindiba da


21.11.2016

Etkileyici

Kısa sürede biten ve çoook güzel bir kitaptı.

Kırlangıç Dönümü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kırlangıç Dönümü, Sinan Sülün

Yorum Gönder