24 Ocak 2022

Krem İrem Erman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,4 TL
Yazarı: İrem Erman
Çevirmen: İrem Erman

Krem indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İrem Erman olan ve Karakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, 288 sayfalık Krem eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Krem ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Krem TIKLA PDF İNDİR !

Krem Yazarı Kimdir ?

Krem yazarı İrem Erman 'dır. İrem Erman yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Krem PDF indir oku

Krem indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karakarga yayınevi tarafından yayınlanan, 288 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Krem TIKLA PDF İNDİR !

Krem TIKLA PDF İNDİR !

Geçmişin izleri, hayal kırıklıkları ve bugünün dertleri de tıpkı yüzümüzdeki çizgiler gibi bir kremle silinip gidebilir mi? Birbirinden habersiz iç içe geçmiş hayatlar, bir "krem"le tamamen değişiyor! Yalnız bir kadın, bir patron, bir reklam duayeni, keşfedilmeyi bekleyen bir oyuncu ve diğerleri... İstanbul'un sıradan sakinleri toplumsal baskıların rüzgarında savrulurken, yaşamları bir yüz kremiyle beklenmedik bir şekilde kesişecek. Şaşırtıcı bir kurgu ile okuru sürükleyen bu hikâye, okuyan herkesi kendi hayatında bir dönüşüme davet ediyor! Tıpkı bu eşsiz kremin reklamında dendiği gibi:

"Korkmayın. Değişime hazır olun!"

(Tanıtım Bülteninden)

Krem TIKLA PDF İNDİR !Krem TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Krem, İrem Erman

Yorum Gönder