23 Ocak 2022

Kötü Çocuk 4 Büşra Küçük Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,0 TL
Yazarı: Büşra Küçük
Çevirmen: Nilüfer Savaşer Nişli

Kötü Çocuk 4 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Büşra Küçük olan ve Ephesus Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kötü Çocuk 4 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kötü Çocuk 4 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kötü Çocuk 4 TIKLA PDF İNDİR !

Kötü Çocuk 4 Yazarı Kimdir ?

Kötü Çocuk 4 yazarı Büşra Küçük 'dır. Büşra Küçük yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kötü Çocuk 4 PDF indir oku

Kötü Çocuk 4 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ephesus Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kötü Çocuk 4 TIKLA PDF İNDİR !

Kötü Çocuk 4 TIKLA PDF İNDİR !

SİYAHIN İÇİNDEKİ BEYAZ NOKTANIN VEDASI…

Neredeyse ölmek bir şey değiştirmez. Kayla dünyaya gözlerini yeniden açtığında her şey eskisi gibiydi. Bocaladığında onu ayağa kaldıracak arkadaşları ve ailesi vardı. Ta ki yeni bir hata yapana dek…

Üniversite yeni arkadaşlıklar doğurdu. Yetişkin olma yolunda karşılaşılan zorlukların yanında bazıları hata yapmaya devam etti, bazıları gerçeklerin farkına vardı. Bu sefer attıkları adımlar ve aldıkları kararlar onlara gerçek arkadaşlığı öğretti.

Bazen ruhunu biri parçalar, bazen de bunu kendine sen yaparsın. Kayla ve Meriç'in önce kendilerini iyileştirmeleri gerekiyordu. İkisi de bunu farklı yollardan denedi.

AİLE OLMAYA ÇALIŞAN İKİ FARKLI EVDE, İKİ ÇOCUĞUN HİKÂYESİ…

"O zaman turuncu umudumuz olsun, baş belası."

Ayraç ve poster hediyeli.

(Tanıtım Bülteninden)

Kötü Çocuk 4 TIKLA PDF İNDİR !Kötü Çocuk 4 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kötü Çocuk 4, Büşra Küçük

Yorum Gönder