22 Ocak 2022

Korku Kulübü 17-Öbür Dünyadan gelen Çocuk Thomas C. Brezina Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,15 TL
Yazarı: Thomas C. Brezina
Çevirmen: Saadet Bağçacı

Korku Kulübü 17-Öbür Dünyadan gelen Çocuk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Thomas C. Brezina olan ve Beyaz Balina Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Korku Kulübü 17-Öbür Dünyadan gelen Çocuk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Korku Kulübü 17-Öbür Dünyadan gelen Çocuk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Korku Kulübü 17-Öbür Dünyadan gelen Çocuk TIKLA PDF İNDİR !

Korku Kulübü 17-Öbür Dünyadan gelen Çocuk Yazarı Kimdir ?

Korku Kulübü 17-Öbür Dünyadan gelen Çocuk yazarı Thomas C. Brezina 'dır. Thomas C. Brezina yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Korku Kulübü 17-Öbür Dünyadan gelen Çocuk PDF indir oku

Korku Kulübü 17-Öbür Dünyadan gelen Çocuk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Beyaz Balina Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Korku Kulübü 17-Öbür Dünyadan gelen Çocuk TIKLA PDF İNDİR !

Korku Kulübü 17-Öbür Dünyadan gelen Çocuk TIKLA PDF İNDİR !

Kimdir o? Nereden geliyor? Issız yolda ilerleyen arabanın sürücüsünü kime karşı uyarmaya çalışıyor? Korku Kulübü'nün üç üyesi, bu gizemli çocuğun bir zamanlar onlarla aynı okula gittiğini ve başına korkunç bir olay geldiğini öğreniyor.

Araştırmaları sırasında Jüpiter, birden kendini bu çocuğun hayaletiyle karşı karşıya buluyor ve öbür dünyadan neden döndüğünü öğreniyor…

(Tanıtım Bülteninden)

Editör: Aslı Onat

Korku Kulübü 17-Öbür Dünyadan gelen Çocuk TIKLA PDF İNDİR !Korku Kulübü 17-Öbür Dünyadan gelen Çocuk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Korku Kulübü 17-Öbür Dünyadan gelen Çocuk, Thomas C. Brezina

Yorum Gönder