1 Ocak 2022

Kafa'da Kalmasın-Schopenhauer'ın Askerleriyiz! Can Yılmaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,0 TL
Yazarı: Can Yılmaz
Çevirmen: Can Yılmaz

Kafa'da Kalmasın-Schopenhauer'ın Askerleriyiz! indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Can Yılmaz olan ve İnkılap Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 120 sayfalık Kafa'da Kalmasın-Schopenhauer'ın Askerleriyiz! eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kafa'da Kalmasın-Schopenhauer'ın Askerleriyiz! ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kafa'da Kalmasın-Schopenhauer'ın Askerleriyiz! TIKLA PDF İNDİR !

Kafa'da Kalmasın-Schopenhauer'ın Askerleriyiz! Yazarı Kimdir ?

Kafa'da Kalmasın-Schopenhauer'ın Askerleriyiz! yazarı Can Yılmaz 'dır. Can Yılmaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Anlatı türündedir.

Kafa'da Kalmasın-Schopenhauer'ın Askerleriyiz! PDF indir oku

Kafa'da Kalmasın-Schopenhauer'ın Askerleriyiz! indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İnkılap Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, 120 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kafa'da Kalmasın-Schopenhauer'ın Askerleriyiz! TIKLA PDF İNDİR !

Kafa'da Kalmasın-Schopenhauer'ın Askerleriyiz! TIKLA PDF İNDİR !

Cemil abi kıytırık bavulunu çekiştirip kapının ağzına geldi, daha bir hafta evvel sevdiği kadınla beraber bin bir pazarlık ile aldığı ayakkabıları geçirdi ayağına, "Tolstoy' da seksen küsur yaşındaydı evini bırakıp gittiğinde" dedi, belli belirsiz… Yeşil gözlü kadın güldü, "O arkasında Savaş ve Barış'ı bıraktı sen, elektrik faturasını…"

Can Yılmaz, Klişe Hayatlar Matbaası, Yap Bi Babalık, Bilinmeyen Numaralar ve Hayatım Roman kitaplarının ardından, KAFA'da Kalmasın serisine "Schopenhauer'ın Askerleriyiz" kitabıyla devam ediyor...

(Tanıtım Bülteninden)

Kafa'da Kalmasın-Schopenhauer'ın Askerleriyiz! TIKLA PDF İNDİR !Kafa'da Kalmasın-Schopenhauer'ın Askerleriyiz! TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Anlatı
Etiketler; Edebiyat, Anlatı, Kafa'da Kalmasın-Schopenhauer'ın Askerleriyiz!, Can Yılmaz

Yorum Gönder