12 Ocak 2022

İlk ve Büyük Halife Hz. Ebubekir (r.a.) Lütfi Kazancı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,1 TL
Yazarı: Lütfi Kazancı
Çevirmen: Ayda Alaca

İlk ve Büyük Halife Hz. Ebubekir (r.a.) indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lütfi Kazancı olan ve Ensar Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İlk ve Büyük Halife Hz. Ebubekir (r.a.) eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İlk ve Büyük Halife Hz. Ebubekir (r.a.) ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İlk ve Büyük Halife Hz. Ebubekir (r.a.) TIKLA PDF İNDİR !

İlk ve Büyük Halife Hz. Ebubekir (r.a.) Yazarı Kimdir ?

İlk ve Büyük Halife Hz. Ebubekir (r.a.) yazarı Lütfi Kazancı 'dır. Lütfi Kazancı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

İlk ve Büyük Halife Hz. Ebubekir (r.a.) PDF indir oku

İlk ve Büyük Halife Hz. Ebubekir (r.a.) indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ensar Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İlk ve Büyük Halife Hz. Ebubekir (r.a.) TIKLA PDF İNDİR !

İlk ve Büyük Halife Hz. Ebubekir (r.a.) TIKLA PDF İNDİR !
Efendimizin arkadaşları denilince ilk akla gelen Hz. Ebû Bekir'dir. O, Hatemü'l-Enbiya ve'l-Mürselin Efendimizin en yakın, en sevgili, en vefalı arkadaşıdır. Bu arkadaşlık Nübüvvet görevinin verilmesinden yıllarca evvel, en samimi ölçüler içinde başlamış, vefanın ve sevginin en güzel örnekleriyle devam etmiştir. Bu iki arkadaştan birinin en belirgin lakabı "el-Emîn" (güvenilir insan) dır, diğerinin ki ise "es-Sıddîk" tır yani pek doğru insan...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 296

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ensar Neşriyat İlk ve Büyük Halife Hz. Ebubekir (r.a.) TIKLA PDF İNDİR !İlk ve Büyük Halife Hz. Ebubekir (r.a.) TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, İlk ve Büyük Halife Hz. Ebubekir (r.a.), Lütfi Kazancı

Yorum Gönder