24 Ocak 2022

İki Gözüm Türkçe A. Yağmur Tunalı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,8 TL
Yazarı: A. Yağmur Tunalı
Çevirmen: A. Yağmur Tunalı

İki Gözüm Türkçe indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı A. Yağmur Tunalı olan ve Hülbe Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 336 sayfalık İki Gözüm Türkçe eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İki Gözüm Türkçe ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İki Gözüm Türkçe TIKLA PDF İNDİR !

İki Gözüm Türkçe Yazarı Kimdir ?

İki Gözüm Türkçe yazarı A. Yağmur Tunalı 'dır. A. Yağmur Tunalı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

İki Gözüm Türkçe PDF indir oku

İki Gözüm Türkçe indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hülbe Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 336 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İki Gözüm Türkçe TIKLA PDF İNDİR !

İki Gözüm Türkçe TIKLA PDF İNDİR !

Türkçe, evde, sokakta, okulda konuşulan hâliyle, canlı ve güçlü edebiyâtıyla, her bakımdan işlenmişliğiyle bir büyük dünya dilidir. Yeni zamanların bütün gelişmelerini anlamaya, anlatmaya, yorumlamaya yeten bir dünya dilidir. İlim ve sanat dili hâline gelmiş, yüksek kültür yaratmış, büyük bir târihin içinde parlayan, büyük bir milletin dilidir. Unutulmamalıdır ki kimlik bir kültür işidir ve dil ekseninde oluşur.

Sağlam bir dil edinmeyen nesillerde millî kimliğin edinilmesi ve savunulması mümkün değildir. Dile dikkatsizlik milletin varlığına kayıtsızlıktır.

Bu kitabın anlatmak istediği budur. Yeni zamanların tâbiriyle "farkındalık" yaratmak mecbûriyetinde bulunduğumuz en köklü meselemizin Türkçe olduğunu düşündürmekdir.

(Tanıtım Bülteninden)

İki Gözüm Türkçe TIKLA PDF İNDİR !İki Gözüm Türkçe TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, İki Gözüm Türkçe, A. Yağmur Tunalı

Yorum Gönder