23 Ocak 2022

Gülümseten Hikayeler Akif Bayrak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,75 TL
Yazarı: Akif Bayrak
Çevirmen: Akif Bayrak

Gülümseten Hikayeler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Akif Bayrak olan ve Yediveren Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 248 sayfalık Gülümseten Hikayeler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gülümseten Hikayeler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gülümseten Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Gülümseten Hikayeler Yazarı Kimdir ?

Gülümseten Hikayeler yazarı Akif Bayrak 'dır. Akif Bayrak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Gülümseten Hikayeler PDF indir oku

Gülümseten Hikayeler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yediveren Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 248 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gülümseten Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Gülümseten Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

"Gülümse, tozu gitsin yalnızlığımızın." Attila İlhan

Her anlatı, insanlar için önemli noktalar barındırır. Her bir hikaye ise, tek başına güçlü bir anlatı olarak insanlara kısa sürelerde birçok mesaj verir. Kimi hikayelerde bir ders, kimi hikayelerde bir hatırlatma, kimi hikayelerde de birer ibret vardır.

Birbirinden güzel, birbirinden sıcak, birbirinden samimi hikayeler sizler için derlendi. Okurken birçok dersler çıkaracak, yer yerdüşündürürken yer yer güldürecek hikayelerle ruhunuzu ısıtacaksınız.

Gülümseten Hikayeler, yüzünüzden tebessümü eksik ettirmemek için sizleri bekliyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Gülümseten Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !Gülümseten Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Gülümseten Hikayeler, Akif Bayrak

Yorum Gönder