11 Ocak 2022

Edebiyat ve Siyaset Olarak Hayat Özdemir İnce Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,4 TL
Yazarı: Özdemir İnce
Çevirmen: Şebnem Çiler Tabakçı

Edebiyat ve Siyaset Olarak Hayat indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Özdemir İnce olan ve İmge Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Edebiyat ve Siyaset Olarak Hayat eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Edebiyat ve Siyaset Olarak Hayat ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Edebiyat ve Siyaset Olarak Hayat TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyat ve Siyaset Olarak Hayat Yazarı Kimdir ?

Edebiyat ve Siyaset Olarak Hayat yazarı Özdemir İnce 'dır. Özdemir İnce yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Edebiyat ve Siyaset Olarak Hayat PDF indir oku

Edebiyat ve Siyaset Olarak Hayat indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İmge Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Edebiyat ve Siyaset Olarak Hayat TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyat ve Siyaset Olarak Hayat TIKLA PDF İNDİR !
"Edebiyat ve Siyaset Olarak Hayat" = "Hayat ve Edebiyat Olarak Siyaset" = "Hayat ve Siyaset Olarak Edebiyat"! Bu üç olasılık da elinizdeki kitaba ad olabilirdi. Ama dile en iyi oturanı ve en kapsayıcı olanı kitaba ad oldu.

Özdemir İnce = Şair, edebiyat kuramcısı, deneme yazarı, zorunlu çevirmen, siyaset yazarı, gazete yazarı, polemikçi ve kendi tanımlamasıyla, "Bir edebiyat ve siyaset tamircisi." Bunlar yazarın hayatının edebiyat ve siyasete tercüme edilmiş hali.

10 yaşından şimdi ikamet ettiği 80 yaşına kadar, şair ve yazar Özdemir İnce'nin tercümesiz hali: Buğday elekçiliği, kahveci ve kebapçı çıraklığı, iplik fabrikası işçiliği, eczacı yamaklığı, maliye memurluğu, kütüphanecilik, Fransızca öğretmenliği, televizyonculuk, editörlük, genel yayın yönetmenliği, gazetede yazarlık, blog yazarlığı...

Bu kitap talihsiz bir kitap! Önce devşirme. Sağda solda unutulmuş yazılar. Hiçbir cebe girmeyen yazılar: Özel günlerde yapılan konuşmaların metinleri, kitaplar hakkında görüşler ve yazılar, özel kitaplar için ısmarlanan özel yazılar, armağan kitapları için yazılmış yazılar, anma yazıları, eleştiriler, polemikler ve kavgalar...

Tahtalıköy'e yolculuğa hazırlık yaparken hesaba giren bir kitap. Bir piç kitap! Babası belli anası belli değil. Memeli hayvanlarda, kümes hayvanlarında, uçan kuşlarda, deniz hayvanlarının büyük bir bölümünde hep ana bellidir. Yazı hayvanında ise baba belli oluyor.
-Kitabın Babası-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 246

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İmge Kitabevi Edebiyat ve Siyaset Olarak Hayat TIKLA PDF İNDİR !Edebiyat ve Siyaset Olarak Hayat TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Edebiyat ve Siyaset Olarak Hayat, Özdemir İnce

Yorum Gönder