7 Ocak 2022

Dündeste Ferhan Şensoy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Ferhan Şensoy
Çevirmen: Ferhan Şensoy

Dündeste indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ferhan Şensoy olan ve Ortaoyuncular Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 194 sayfalık Dündeste eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dündeste ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dündeste TIKLA PDF İNDİR !

Dündeste Yazarı Kimdir ?

Dündeste yazarı Ferhan Şensoy 'dır. Ferhan Şensoy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Dündeste PDF indir oku

Dündeste indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ortaoyuncular Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 194 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dündeste TIKLA PDF İNDİR !

Dündeste TIKLA PDF İNDİR !

Sanatçının, Gündeste ile başlayıp Gecedeste ile süren zamanlar arası yolculuk trenine eklenen Dündeste; yazarın turneler, otel odaları, oyunlar, kentler, ülkeler ve aşklar tarihine okuyucusunu da katarak yolculuğunu sürdürüyor.

Ferhan Şensoy'un ustalıkla kullandığı Türkçeyi yine derinlemesine genişletip kendine özgü destansı üslubuyla kaleme aldığı Dündeste, babasının ölümünün ardından yazarın yasını mevsimlerle, Sivas'ta derilen gül demetiyle, yıldızlar, rüzgâr ve güvercinlerle dile getirirken yazarın hüznünü o tanıdık yaşam sevincine dönüştürmesiyle sürüyor.

Babamsız bir babalar günü

Dün gece düşümde gördüm babamı

Sokakta rastlaşıyoruz

Oğlum diyor sarılıyor bana gülerek

Meğer babam ölmemiş

Pat uyanıyorum

Antep'te kaleli otel'deyim

Meğer babam rüyaymış

(Tanıtım Bülteninden)

Dündeste TIKLA PDF İNDİR !Dündeste TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Dündeste, Ferhan Şensoy

Yorum Gönder