1 Ocak 2022

Dün Bugün Yarın Sophia Loren Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,28 TL
Yazarı: Sophia Loren
Çevirmen: Eren Yücesan Cendey

Dün Bugün Yarın indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sophia Loren olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dün Bugün Yarın eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dün Bugün Yarın ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dün Bugün Yarın TIKLA PDF İNDİR !

Dün Bugün Yarın Yazarı Kimdir ?

Dün Bugün Yarın yazarı Sophia Loren 'dır. Sophia Loren yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Günlük Anı türündedir.

Dün Bugün Yarın PDF indir oku

Dün Bugün Yarın indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dün Bugün Yarın TIKLA PDF İNDİR !

Dün Bugün Yarın TIKLA PDF İNDİR !

"Sophia Loren'in büyüleyici hayatı en güzel şekilde anlatılmayı hak ediyordu, otobiyografisi olan Dün, Bugün, Yarın bunu hakkıyla gerçekleştirmiş."


-Daily Express-



İtalyan Sineması'nın efsane yıldızı Sophia Loren bu anı kitabında, savaşın yakıp yıktığı Napoli'de geçen çocukluğundan; sinemanın altın çağında, unutulmaz filmlere imza atan bir oyuncu oluşuna uzanan renkli hayat hikâyesini anlatıyor.



Sophia Loren, 60 yıla yakın oyunculuk kariyeri boyunca, çarpıcı güzelliğiyle, müthiş oyunculuğuyla ve Cary Grant, Frank Sinatra, Marlon Brando, Gregory Peck, Jack Lemmon, Paul Newman ile oynadığı filmlerdeki dramatik rollerle tanındı. Onu Hollywood'dan Paris'e, oradan İtalya'ya ve tekrar Hollywood'a ulaştıran hareketli ve farklı oyunculuk serüveninin ardından yabancı bir dildeki performansı sayesinde Oscar kazanan ilk İtalyan film yıldızı oldu. İkinci Dünya Savaşı'nın İtalyası'nda yoksulluk içinde büyüyen sıska Sophia'nın güzel bir kadına dönüşmesi, bir güzellik yarışmasında derece alması, Hollywood'da çevirdiği ilk film olan Gurur ve İhtiras'ta Cary Grant'la yaşadığı aşk, kendisinden yaşça oldukça büyük Carlo Ponti ile evliliği başta olmak üzere güzel yıldız, anılarını büyük bir içtenlikle paylaşıyor.


(Tanıtım Bülteninden)

Dün Bugün Yarın TIKLA PDF İNDİR !Dün Bugün Yarın TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Dünya Günlük Anı, Dün Bugün Yarın, Sophia Loren

Yorum Gönder