1 Ocak 2022

Dubrovski - Bir Solukta Klasikler Aleksandr Puşkin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,0 TL
Yazarı: Aleksandr Puşkin
Çevirmen: Hasan Âli Ediz

Dubrovski - Bir Solukta Klasikler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aleksandr Puşkin olan ve Yordam Edebiyat yayınevinin yayınlamış olduğu, 112 sayfalık Dubrovski - Bir Solukta Klasikler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dubrovski - Bir Solukta Klasikler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dubrovski - Bir Solukta Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Dubrovski - Bir Solukta Klasikler Yazarı Kimdir ?

Dubrovski - Bir Solukta Klasikler yazarı Aleksandr Puşkin 'dır. Aleksandr Puşkin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Dubrovski - Bir Solukta Klasikler PDF indir oku

Dubrovski - Bir Solukta Klasikler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yordam Edebiyat yayınevi tarafından yayınlanan, 112 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dubrovski - Bir Solukta Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Dubrovski - Bir Solukta Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Puşkin'in ölümsüz eseriDubrovski, dünyanın pek çok dilinde karşılığı olan bir isyan hikâyesi... Topraklarına açgözlü bir derebeyi tarafından sözde hukuk marifetiyle el konulan genç bir soylunun adalet arayışını anlatıyor. Yozlaşmış bürokrasi tarafından eli kolu bağlanan Dubrovski, tek çareyi derebeyinin zulmünden kaçan bir grup köylüyle birlikte sistem dışına çıkmakta bulur. Zenginden çalıp fakirlere dağıtarak, tıpkı Robin Hood ya da İnce Memed gibi efsanevi bir halk kahramanına dönüşür.

"Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz" demişler... Güçlü düşmanının kızına ümitsizce sevdalanan Dubrovski, aşkı ve adaleti bulabilecek mi? Puşkin'in hiciv ile romantizmi sımsıcak harmanladığı bu eseri, Hasan Âli Ediz'in su gibi akan çevirisinden "bir solukta" okuyacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Dubrovski - Bir Solukta Klasikler TIKLA PDF İNDİR !Dubrovski - Bir Solukta Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Dubrovski - Bir Solukta Klasikler, Aleksandr Puşkin

Yorum Gönder