25 Ocak 2022

Dil Günlüğü Öner Ünalan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,64 TL
Yazarı: Öner Ünalan
Çevirmen: Öner Ünalan

Dil Günlüğü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Öner Ünalan olan ve Evrensel Basım Yayın yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dil Günlüğü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dil Günlüğü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dil Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Dil Günlüğü Yazarı Kimdir ?

Dil Günlüğü yazarı Öner Ünalan 'dır. Öner Ünalan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Dil Günlüğü PDF indir oku

Dil Günlüğü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Evrensel Basım Yayın yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dil Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Dil Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !
Öner Ünalan'ın (Ragıp Gelencik) 26 yılı kapsayan (1973-1999) günlüğü, dil ile ilişkili gözlemler, izlenimler, düşünceler ve eleştirilerden oluşmaktadır. "Dil Günlüğü", konuyla ister istemez ilgilenen bütün okurlar, yazarlar, çevirmenler, daha doğrusu, bütün ilerici güçler için bir kılavuz kitap niteliği taşıyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 200

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Evrensel Basım Yayın Dil Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

17.12.2013

Adına aldanmayın

Kitabı, adına aldanıp günlük dil yanlışlarını vs. düzelten kitaplardan sanmayın. Dili Marksçı bakış açısıyla ele alan, toplumuzun siyasi sorunlarını dildeki yansımalarıyla irdeleyen bir kitap bu. Eski ve yeni TDK´nin ideolojik tutumlarına eleştirilerle dolu. İçerik öyle yoğun ki, çoğu günlük bir makale sayılır. Dille ve politikayla ilgilenenlere okumalarını öneririm.

Dil Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Dil Günlüğü, Öner Ünalan

Yorum Gönder