24 Ocak 2022

Çiçi Han Ahmet Haldun Terzioğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 32,5 TL
Yazarı: Ahmet Haldun Terzioğlu
Çevirmen: Ahmet Haldun Terzioğlu

Çiçi Han indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Haldun Terzioğlu olan ve Panama Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çiçi Han eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çiçi Han ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çiçi Han TIKLA PDF İNDİR !

Çiçi Han Yazarı Kimdir ?

Çiçi Han yazarı Ahmet Haldun Terzioğlu 'dır. Ahmet Haldun Terzioğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Çiçi Han PDF indir oku

Çiçi Han indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Panama Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çiçi Han TIKLA PDF İNDİR !

Çiçi Han TIKLA PDF İNDİR !


Çiçi Han… Baş eğmedi. Hiçbir güç onu özgürlüğünden vazgeçiremedi. Çin'e bağlanmayı reddetti. Kandaşı Hohanyeh Han ise Çin'e bağlanmayı onursuzluk saymamıştı. Çiçi Han ona karşı çıktı, savaştı. Sonrasında… Atası Mete Han'ın izinde çizmeye çalıştı yazgısını. Onun düşlerine tutundu. Önce günbatısına yönelecek, ordu toplayıp güçlenecek ve kutlu başkent Ötüken Yış'ı geri alacaktı. Günbatısını yeni bir ülkü olarak sundu budununa. Acuna bakışını ve göç yönünü değiştirdi.

Yerleşip tutunmak, kök salmak ve bir daha yerinden kopmamak adına bir kale yaptırdı. Düşleri uğruna büyük bir adım daha atmıştı ancak…

Çiçi Han'dan çok korkmuştu Çin. Çin, gündoğusunun en ucundaydı. Çiçi Han ise devletini günbatısında kurmuştu. Şayet güçlenirse, gündoğusuna döner ve Hunlar için yeni bir Mete Han dönemi başlatabilirdi. Destanları Hunlar yazardı. Çin ise bu destanlardan korkardı.

Bir destanla başlamıştı her şey!
Bir koca budun, varoluş nedenini bu destana bağlamıştı. Çiçi Han yeni bir destan oldu düşleriyle. Budunu, bu destana tutundu. Bugün bu toprakları yurt tutuyorsak ve özgürsek, Baş eğmeyen Çiçi Han'ın destanı yazıldığı içindir!
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 712

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Panama Yayıncılık

Çiçi Han TIKLA PDF İNDİR !Çiçi Han TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Çiçi Han, Ahmet Haldun Terzioğlu

Yorum Gönder