23 Ocak 2022

Çaydanlık ile Cırcır Böceği Charles Dickens Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,8 TL
Yazarı: Charles Dickens
Çevirmen: Mert Akkaş

Çaydanlık ile Cırcır Böceği indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Charles Dickens olan ve Zeplin Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 104 sayfalık Çaydanlık ile Cırcır Böceği eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çaydanlık ile Cırcır Böceği ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çaydanlık ile Cırcır Böceği TIKLA PDF İNDİR !

Çaydanlık ile Cırcır Böceği Yazarı Kimdir ?

Çaydanlık ile Cırcır Böceği yazarı Charles Dickens 'dır. Charles Dickens yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Çaydanlık ile Cırcır Böceği PDF indir oku

Çaydanlık ile Cırcır Böceği indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zeplin Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 104 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çaydanlık ile Cırcır Böceği TIKLA PDF İNDİR !

Çaydanlık ile Cırcır Böceği TIKLA PDF İNDİR !

Arabacı John Peerybingle, genç karısı Dot, bebekleri ve dadıları Tilly Slowboy ile aynı evde yaşamaktadır. Kriket ise, Peerybingle ailesine bereket getirsin diye çalışan diğer tüm ev perilerini denetleyen gerçek bir ev perisidir. Bir gün yaşlı bir yabancı evi ziyaret eder ve Cırcır Böceği olan ev perisinin aslında onlara uğursuzluk getirdiğine dair şeyler söyleyerek Peerybingle ailesinin kafasını karıştırır.

(Tanıtım Bülteninden)

Çaydanlık ile Cırcır Böceği TIKLA PDF İNDİR !Çaydanlık ile Cırcır Böceği TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Çaydanlık ile Cırcır Böceği, Charles Dickens

Yorum Gönder