12 Ocak 2022

Bir Köpek Bakıcısının İtirafları Lindsey Grand Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,8 TL
Yazarı: Lindsey Grand
Çevirmen: Merve Süzer

Bir Köpek Bakıcısının İtirafları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lindsey Grand olan ve Yabancı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Köpek Bakıcısının İtirafları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Köpek Bakıcısının İtirafları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Köpek Bakıcısının İtirafları TIKLA PDF İNDİR !

Bir Köpek Bakıcısının İtirafları Yazarı Kimdir ?

Bir Köpek Bakıcısının İtirafları yazarı Lindsey Grand 'dır. Lindsey Grand yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Günlük Anı türündedir.

Bir Köpek Bakıcısının İtirafları PDF indir oku

Bir Köpek Bakıcısının İtirafları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yabancı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Köpek Bakıcısının İtirafları TIKLA PDF İNDİR !

Bir Köpek Bakıcısının İtirafları TIKLA PDF İNDİR !
Hayvan dostlarının ve evcil hayvanların gizli dünyasına sıcacık bir bakış!

Köpeklerine evde pişirdikleri öğünleri yediren ya da evcil hayvanları kendilerini yalnız hissetmesin diye Animal Planet kanalını tüm gün açık bırakan hayvan dostlarının gizli dünyasına bir yolculuk yapmaya hazır mısınız?

Tam zamanlı köpek bakıcısı olan Lindsey Grant yatağını birçok köpekle paylaşmış, egzotik kuşlara özel yemekler pişirmiş, hem hayvanlar hem de çiftler arasındaki sayısız kavgayı ayırmış, son günlerini yaşayan birçok can dostunun bakımını üstlenmiş ve sorumluluğu olan hayvanların zorlu ihtiyaçlarını ve sahiplerinin tuhaf isteklerini karşılamıştı. Şimdi ise evcil hayvan bakım endüstrisinin iç yüzünü ve tüylü dostları için insanların neler yapabileceğini son derece ilginç ve komik hikâyelerle okura sunuyor.

Kızarmış ekmek delisi bir sultanpapağanından tutun da gazlı bir tazıya kadar birçok unutulmaz karakterin sayfalarında yer aldığı Bir Köpek Bakıcısının İtirafları, evcil hayvanların ve onları sevenlerin hikâyeleriyle dolu.

"Bir Köpek Bakıcısının İtirafları'nı okurken hem kahkahalarınızı tutamayacak hem de empatiyle içinizi çekeceksiniz. Bu kitabı özellikle y kuşağına, hayvan dostlarına ve girişimcilere tavsiye ederiz."
-Library Journal-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 288

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yabancı Bir Köpek Bakıcısının İtirafları TIKLA PDF İNDİR !Bir Köpek Bakıcısının İtirafları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Dünya Günlük Anı, Bir Köpek Bakıcısının İtirafları, Lindsey Grand

Yorum Gönder