7 Ocak 2022

Başıboş Ruhlar - Büyülüler Kulübü Serisi Birinci Kitap Kate Griffin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,0 TL
Yazarı: Kate Griffin
Çevirmen: Bige Turan Zourbakis

Başıboş Ruhlar - Büyülüler Kulübü Serisi Birinci Kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kate Griffin olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 520 sayfalık Başıboş Ruhlar - Büyülüler Kulübü Serisi Birinci Kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Başıboş Ruhlar - Büyülüler Kulübü Serisi Birinci Kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Başıboş Ruhlar - Büyülüler Kulübü Serisi Birinci Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Başıboş Ruhlar - Büyülüler Kulübü Serisi Birinci Kitap Yazarı Kimdir ?

Başıboş Ruhlar - Büyülüler Kulübü Serisi Birinci Kitap yazarı Kate Griffin 'dır. Kate Griffin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Başıboş Ruhlar - Büyülüler Kulübü Serisi Birinci Kitap PDF indir oku

Başıboş Ruhlar - Büyülüler Kulübü Serisi Birinci Kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 520 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Başıboş Ruhlar - Büyülüler Kulübü Serisi Birinci Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Başıboş Ruhlar - Büyülüler Kulübü Serisi Birinci Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Londra'da ters giden bir şeyler var. Şehrin ruhunu kurtarmak gerek ancak Gece Yarısı Valisi dahil herkesin eli kolu bağlı.

Bir kafede çalışıp sıradan bir hayat süren Sharon Li beklenmedik şekilde özel güçlere sahip bir şaman olduğunu keşfeder ve şehrin kaderinin kendi elinde olabileceğini öğrenir. Harekete geçmek için bir kılavuza ve yardıma ihtiyaç duyan Sharon doğaüstü güçlere sahip bireylerin dayanışması amacıyla kurduğu Büyülüler Kulübü'ndeki dostlarıyla birlikte işe koyulur. Şehrin ruhunu ararken pek çok talihsizlik ve tehlikeyle karşılaşsa da acemi şaman bu meselenin peşini bırakmayacaktır.

Londra'da bu kez Gece Yarısı Valisi Matthew Swift'in de dahil olduğu Büyülüler Kulübü'nün macerası başlıyor. Ekip, tüm aksiliklere rağmen şehrin ruhunu kurtarmak için büyük mücadele veriyor.

"Griffin'in usta anlatımı ve akıcı diyalogları muhteşem bir ambiyans yaratıyor."
Publisher's Weekly

"Griffin'in fantastikle gerçekliği harmanlayan romanı akla Neil Gaiman'ın Yokyer'ini getiriyor."
RT Book Reviews

(Tanıtım Bülteninden)

Başıboş Ruhlar - Büyülüler Kulübü Serisi Birinci Kitap TIKLA PDF İNDİR !Başıboş Ruhlar - Büyülüler Kulübü Serisi Birinci Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Başıboş Ruhlar - Büyülüler Kulübü Serisi Birinci Kitap, Kate Griffin

Yorum Gönder