6 Ocak 2022

Anubis Kapıları Tim Powers Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,4 TL
Yazarı: Tim Powers
Çevirmen: Gökçe Çiçek

Anubis Kapıları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tim Powers olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 624 sayfalık Anubis Kapıları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Anubis Kapıları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Anubis Kapıları TIKLA PDF İNDİR !

Anubis Kapıları Yazarı Kimdir ?

Anubis Kapıları yazarı Tim Powers 'dır. Tim Powers yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Anubis Kapıları PDF indir oku

Anubis Kapıları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 624 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Anubis Kapıları TIKLA PDF İNDİR !

Anubis Kapıları TIKLA PDF İNDİR !

On dokuzuncu yüzyıl şiiri konusunda uzman olan Brendan Doyle bir milyonerden bir davet alır. Kendisinden, zaman yolculuğu yapacak bir grup insana rehberlik etmesi istenir. Fakat 1983 yılından 1810 yılına atlayıp Samuel Taylor Coleridge'in yaptığı bir konuşmaya katıldığında Londra'da mahsur kalır. Ve buradaki tehlikeli ve karanlık güçler zamandaki geçitler hakkında bilgi sahibidir. Rakip dilenci grupları arasındaki entrikalar arasında kalan, Mısırlı büyücüler tarafından takip edilen ve Coleridge'le arkadaş olan Doyle, araştırdığı esrarengiz yazar William Ashbless hakkında hayal edebileceğinden daha fazlasını öğrenir. Basıldığı yıl Philip K. Dick Ödülünü kazanan Anubis Kapıları muhteşem karakterleri ve atmosferiyle başka zamanlara bir yolculuk sunuyor.

"Tim Powers'ın başyapıtı, modern fantezinin en baş döndürücü örneklerinden biri. Zaman yolculuğu, kuantum fiziği, antik Mısır mitolojisi, tarih ve klasik edebiyatı bir araya getirerek hayal gücünün eşsiz bir eserini ortaya koyuyor."

SF Reviews

"Antik Mısır tanrılarından on dokuzuncu yüzyıl şairlerine uzanan,
canlı ve heyecan verici bir macera."

The Guardian

(Tanıtım Bülteninden)

Anubis Kapıları TIKLA PDF İNDİR !

12.09.2020

Teşekkürler...

Senelerdir beklenen, karaborsaya düşmüş bu kitabı tekrar canlandırdığınız için çok teşekkürler.

Anubis Kapıları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Anubis Kapıları, Tim Powers

Yorum Gönder