11 Aralık 2021

Zamanımızın Bir Kahramanı Mihail Yuryeviç Lermontov Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,55 TL
Yazarı: Mihail Yuryeviç Lermontov
Çevirmen: Ergin Altay

Zamanımızın Bir Kahramanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mihail Yuryeviç Lermontov olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Zamanımızın Bir Kahramanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zamanımızın Bir Kahramanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zamanımızın Bir Kahramanı TIKLA PDF İNDİR !

Zamanımızın Bir Kahramanı Yazarı Kimdir ?

Zamanımızın Bir Kahramanı yazarı Mihail Yuryeviç Lermontov 'dır. Mihail Yuryeviç Lermontov yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Zamanımızın Bir Kahramanı PDF indir oku

Zamanımızın Bir Kahramanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zamanımızın Bir Kahramanı TIKLA PDF İNDİR !

Zamanımızın Bir Kahramanı TIKLA PDF İNDİR !
Zamanımızın Bir Kahramanı, genç yaşta düelloda hayatını kaybeden tutkulu bir yazarın dünya edebiyatına parlak bir armağanı.Zamanımızın Bir Kahramanı genç ve yakışıklı subay Grigoriy Aleksandroviç Peçorin'in hikâyesini anlatıyor. Servetinin kibriyle kalp kırmaktan çekinmeyen, hayata alaycı bir vurdumduymazlıkla yaklaşan, samimiyetten uzak bu kahraman, kötücül duygularının farkında olsa da, herhangi bir rahatsızlık veya vicdan azabı duymaz. Adeta zevk için kötülük eder, başkalarının mutsuzluğu için çabalar. Lermontov'un tek romanı olan Zamanımızın Bir Kahramanı unutulmaz Peçorin karakteriyle, bugün dünya edebiyatının başyapıtları arasında sayılıyor. Psikolojik çözümlemeleriyle 19. yüzyıl Rus romancılar kuşağına ilham veren roman, iyilikle kötülüğün, masumiyetle kirlenmişliğin çatışmasını derinlemesine bir şekilde ele alıyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 243

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Zamanımızın Bir Kahramanı TIKLA PDF İNDİR !

28.10.2020

güzel eser

en sevdiğim kitaplardan


13.06.2020

Harika Bir Eser

Bu zamana kadar okuduğum en iyi Rus yazar ve en iyi kitap..  Keşke Lermontov daha uzun yaşayabilseydi..


29.11.2014

M.Y.Lermontov

Beni etkileyen bir kitap oldu. Bir süre sonra tekrar okumayı planlıyorum. Rus edebiyatının iyi eserlerinden biri bana kalırsa. Akıcı bir dili var. Olay örgüsü sürükleyici olarak kurgulanmış. Rus edebiyatını sevenleri fazlasıyla tatmin edecek bir eser olduğunu düşünüyorum.

Zamanımızın Bir Kahramanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Zamanımızın Bir Kahramanı, Mihail Yuryeviç Lermontov

Yorum Gönder