20 Aralık 2021

Zaman Çarkı 2.Kitap-Büyük Av Robert Jordan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 50,6 TL
Yazarı: Robert Jordan
Çevirmen: Robert Jordan

Zaman Çarkı 2.Kitap-Büyük Av indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Robert Jordan olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Zaman Çarkı 2.Kitap-Büyük Av eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zaman Çarkı 2.Kitap-Büyük Av ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zaman Çarkı 2.Kitap-Büyük Av TIKLA PDF İNDİR !

Zaman Çarkı 2.Kitap-Büyük Av Yazarı Kimdir ?

Zaman Çarkı 2.Kitap-Büyük Av yazarı Robert Jordan 'dır. Robert Jordan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Zaman Çarkı 2.Kitap-Büyük Av PDF indir oku

Zaman Çarkı 2.Kitap-Büyük Av indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zaman Çarkı 2.Kitap-Büyük Av TIKLA PDF İNDİR !

Zaman Çarkı 2.Kitap-Büyük Av TIKLA PDF İNDİR !

Terkedilmişler serbesttir. Valere Borusu bulunur ve Ölüler düşsüz uykularından uyanmaya başlarlar. Kehanetler gerçekleşmektedir...

Aes Sedailerin, Yeniden Doğan Ejder ilan ettiği Rand al`Thor ise kaderinden ümitsizce kaçmaya çalışmaktadır. Ancak bu kaçışın sonsuza dek sürmesi mümkün değildir.

Gücü her geçen gün artmakta olan Karanlık Varlık, kadim zindanından kaçmak, Çark`ı kırmak, Zaman`a bir son vermek ve Desevn`in dokusunu parçalamak için uğraş vermektedir.

Ve Desen, Ejder`in ortaya çıkmasını talep etmektedir.

(Tanıtım Bülteninden)

Zaman Çarkı 2.Kitap-Büyük Av TIKLA PDF İNDİR !

07.06.2020

gerçek bir hazine

Zaman Çarkı serisine epey geç başlayanlardanım ama bu evrene giriş yaptığım için yinede çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Fantastik severler için eşsiz bir hazine değerinde. Karakterleri, olay örgüsü, bitmeyen temposu ve sizi içinde yaşattığı eşsiz dünyası ile harika bir yapıt.


12.03.2004

Raist

Zaman Çarkı serisi fantastik kitaplar arasında en iylerden biri gerçekten.
Alışılmışın dışında bir dünya ve sınırsız bi fantazya. Tek kelimeyle mükemmel. Teşekkürler Robert Jordan.


18.01.2004

2003 ün iyilerinden

Fantastik kitaplara ilgi duyanlar için akıcı dili,cinsanı sürükleyen konusu ile gayet güzel bir eser. Ben ilk cildini 4 günde okuyup bitirdim. Okumaktan gercekten hoslanıyor ve bu türün müdavimiyseniz şu aralar bulabileceklerinizin en iyilerinden diyebilirim.
Sayfa sayısının çokluğu gözünüzü korkutmasın, alın ve okuyun pişman olmazsınız.

Zaman Çarkı 2.Kitap-Büyük Av TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Zaman Çarkı 2.Kitap-Büyük Av, Robert Jordan

Yorum Gönder