27 Aralık 2021

Yunus Emre Divanı-Kutulu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Yunus Emre Divanı-Kutulu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Diyanet İşleri Başkanlığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yunus Emre Divanı-Kutulu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yunus Emre Divanı-Kutulu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yunus Emre Divanı-Kutulu TIKLA PDF İNDİR !

Yunus Emre Divanı-Kutulu Yazarı Kimdir ?

Yunus Emre Divanı-Kutulu yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Yunus Emre Divanı-Kutulu PDF indir oku

Yunus Emre Divanı-Kutulu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Diyanet İşleri Başkanlığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yunus Emre Divanı-Kutulu TIKLA PDF İNDİR !

Yunus Emre Divanı-Kutulu TIKLA PDF İNDİR !

İnsanın Yeniden İnşâ Etmek, Zamanı Âna Getirmek Ve İnsanlığın Fikirlerini Tekâmül Ettirmek. Peygamberlerin Mirası Olan Bu Hasletleri Bir Bir Hayatımıza Nakşetmemizi Öğütleyen Yûnus Emre De Tüm Ârifler Gibi Asırlara Yayılan Bir Hakikatin Parçalarını Toparladı. Kâmil İnsan Olabilmenin Yollarını Bulmayı Ve O Yol Üzere Sebat Etmeyi Salık Verdiği Şiirlerinden Seçmelerle Birlikte.

(Tanıtım Bülteninden)

Yunus Emre Divanı-Kutulu TIKLA PDF İNDİR !Yunus Emre Divanı-Kutulu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Yunus Emre Divanı-Kutulu,

Yorum Gönder