19 Aralık 2021

Yılmaz Güney ile Paris'te İki Yıl Muzaffer Doyum Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Muzaffer Doyum
Çevirmen: Muzaffer Doyum

Yılmaz Güney ile Paris'te İki Yıl indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Muzaffer Doyum olan ve Dönüşüm Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 200 sayfalık Yılmaz Güney ile Paris'te İki Yıl eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yılmaz Güney ile Paris'te İki Yıl ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yılmaz Güney ile Paris'te İki Yıl TIKLA PDF İNDİR !

Yılmaz Güney ile Paris'te İki Yıl Yazarı Kimdir ?

Yılmaz Güney ile Paris'te İki Yıl yazarı Muzaffer Doyum 'dır. Muzaffer Doyum yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Yılmaz Güney ile Paris'te İki Yıl PDF indir oku

Yılmaz Güney ile Paris'te İki Yıl indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dönüşüm Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 200 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yılmaz Güney ile Paris'te İki Yıl TIKLA PDF İNDİR !

Yılmaz Güney ile Paris'te İki Yıl TIKLA PDF İNDİR !

Güney Kitaplığı dizisinde Muzaffer Doyum'un Yılmaz Güney İle Paris'te İki Yıl kitabını okuyucuya sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.
Yılmaz Güney'in bütün yönleri ile tanınması açısından, onun yakınında bulunan insanların onunla yaşadıklarını anlatmasını, bu anlatıların okuyucunun bilgisine, değerlendirmesine, eleştirisine sunulmasını önemli buluyoruz. Ne yazık ki en verimli döneminde yitirdiğimiz halkın bu değerli savaşçısı ve sanatçısının bugün de yaşatılmasının yollarından biri bu.
Dizimizin bu yeni kitabında, Yılmaz Güney'in Paris'teki son iki yılında O'nun hem sanatsal, hem de siyasi faaliyetlerinde en yakınında bulunmuş bir insanın gözünden tanıyacaksınız. Kitapta aynı zamanda Yılmaz Güney'in yaptığı kimi konuşmaları ve kimi yazılarını ve O'nun hakkında yapılmış kimi konuşmaları, değerlendirmeleri de belge olarak bulacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Yılmaz Güney ile Paris'te İki Yıl TIKLA PDF İNDİR !Yılmaz Güney ile Paris'te İki Yıl TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Yılmaz Güney ile Paris'te İki Yıl, Muzaffer Doyum

Yorum Gönder