19 Aralık 2021

Yıldırım Bölge Kadınlar Koğuşu Sevgi Soysal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,83 TL
Yazarı: Sevgi Soysal
Çevirmen: Sevgi Soysal

Yıldırım Bölge Kadınlar Koğuşu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sevgi Soysal olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yıldırım Bölge Kadınlar Koğuşu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yıldırım Bölge Kadınlar Koğuşu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yıldırım Bölge Kadınlar Koğuşu TIKLA PDF İNDİR !

Yıldırım Bölge Kadınlar Koğuşu Yazarı Kimdir ?

Yıldırım Bölge Kadınlar Koğuşu yazarı Sevgi Soysal 'dır. Sevgi Soysal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Yıldırım Bölge Kadınlar Koğuşu PDF indir oku

Yıldırım Bölge Kadınlar Koğuşu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yıldırım Bölge Kadınlar Koğuşu TIKLA PDF İNDİR !

Yıldırım Bölge Kadınlar Koğuşu TIKLA PDF İNDİR !
Yıdırım Bölge Kadınlar Koğuşu, 1976 yılında Politika gazetesinde tefrika olarak yayımlandığında, gerçekçiliği ile Sevgi Soysal'ı 12 Mart'ın simge yazarı yapmıştı. Faşizmin olduğu kadar, insancıllığı ve yaşamı yadsıyan bir devrimciliğin de, aslolanın hayat olduğunu en iyi bilen kadınlar karşısında düştüğü durumları anlatan bu kitap, Sevgi Soysal'ın ince alaycılığının belki de en yetkin örneğidir...



Sayfa Sayısı: 229

Baskı Yılı: 2007


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Yıldırım Bölge Kadınlar Koğuşu TIKLA PDF İNDİR !Yıldırım Bölge Kadınlar Koğuşu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Yıldırım Bölge Kadınlar Koğuşu, Sevgi Soysal

Yorum Gönder