26 Aralık 2021

Yıkılacak Duvarlar Figen Yüksekdağ Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Figen Yüksekdağ
Çevirmen: Figen Yüksekdağ

Yıkılacak Duvarlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Figen Yüksekdağ olan ve Ceylan Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 64 sayfalık Yıkılacak Duvarlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yıkılacak Duvarlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yıkılacak Duvarlar TIKLA PDF İNDİR !

Yıkılacak Duvarlar Yazarı Kimdir ?

Yıkılacak Duvarlar yazarı Figen Yüksekdağ 'dır. Figen Yüksekdağ yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Yıkılacak Duvarlar PDF indir oku

Yıkılacak Duvarlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ceylan Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 64 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yıkılacak Duvarlar TIKLA PDF İNDİR !

Yıkılacak Duvarlar TIKLA PDF İNDİR !

Şiir de bülbülün gözünü dağlayan asitli iğne ucudur şairi için. Bundandır her şiir şairini yansıtır. Bundan kaçış yoktur. Her iğne ucu yüreğinin kilidini açar. Boca eder ortalığa şairin gizini, gizliliğini. Hayali umutlarının yoldaşıdır, yolda olmayı, devinim halinde olmayı sever. Figen Yüksekdağ'ın şiirleri de kendi gibidir. Doğru olan da budur zaten. Kendi yüreğinin diliyle konuşuyor.

Dört yıldır, tel örgülerle çevrilmiş bir mahpus damında tutsaktır Figen Yüksekdağ. Ama o erdemli duruşunu şiirle buluşturup, bugünün sözünü, geçmişin közüne karıştırarak, söylemek istediğini söyler yine de. İnsanlığın kayıplara karışmış erdemi olan barışı, kardeşliği, eşitliği, özgürlüğü yeşertmenin peşine düşer. "Ya birlikte yanacağız/Ya da yaşayacağız sonsuza kadar" diyerek, barışa giden yolun beraberlikten geçeceğinin altını çizer.

Aşkın, en devrimci eylem olduğunu unutmaz Figen Yüksekdağ. "Galiba aşkı şimdi anladım/Ama ne yazık/taşmayan bir nehir gibiyim" dese de bence, yatağından taşıp, tel örgüleri, yüksek duvarları aşarak, umudunu mavilere boyamış bile.

Üstelik "idareden habersiz."

- Suna Aras -

(Tanıtım Bülteninden)

Yıkılacak Duvarlar TIKLA PDF İNDİR !Yıkılacak Duvarlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Yıkılacak Duvarlar, Figen Yüksekdağ

Yorum Gönder