21 Aralık 2021

Yevgeni Onegin Aleksandr Puşkin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 30,0 TL
Yazarı: Aleksandr Puşkin
Çevirmen: Sabri Güneş

Yevgeni Onegin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aleksandr Puşkin olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yevgeni Onegin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yevgeni Onegin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yevgeni Onegin TIKLA PDF İNDİR !

Yevgeni Onegin Yazarı Kimdir ?

Yevgeni Onegin yazarı Aleksandr Puşkin 'dır. Aleksandr Puşkin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Yevgeni Onegin PDF indir oku

Yevgeni Onegin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yevgeni Onegin TIKLA PDF İNDİR !

Yevgeni Onegin TIKLA PDF İNDİR ! Rus edebiyatının simgesi haline gelmiş şair Aleksandr Puşkin'in Yevgeni Onegin adlı manzum romanı, Rus edebiyatının ilk romanı olarak anılır. Kısa, maceralı bir hayat, görkemli bir yaratıcılık, trajik bir sonla Rusya'yı sonsuza dek değiştiren Puşkin'in bu eseri, 1825-32 yılları arasında tefrika edilmiş; ilk kez 1833 yılında bu kitaptaki biçimiyle tam olarak yayımlanmıştır. Belinski'nin "Rus hayatının ansiklopedisi" diyerek övdüğü romanı Çaykovski operaya uyarladı. Bunun ardından bale uyarlamaları, tiyatro uyarlamaları, şiir ve düzyazı biçiminde nazireler, film uyarlamaları dünyanın dört bir yanında birbirini takip etti. Eser ayrıca Vladimir Nabokov'un İngilizceye çevirirken yaptığı hacimli şerhle; Yuri Lotman'ın yaptığı eleştirel şerhle ve Douglas Hofstadter'in çevirisiyle de ünlüdür.

(Tanıtım Bülteninden)

Medya Cinsi: Ciltli

Sayfa Sayısı: 472

Ebat: 14x21

İlk Baskı Yılı: 2017

Hamur Tipi: 2.Hamur

Baskı Sayısı: 1. Basım

Yevgeni Onegin TIKLA PDF İNDİR !

27.07.2020

Okunmalı

Puşkin'in bu eseri mutlaka okunmalı. Çarlık Rusyasını harika bit şekilde anlatıyor


19.04.2020

19.yüzyıl Rus içeriğini tanımak

Puşkin,diğer eserlerinde olduğu gibi bu eserininde de edebi zevkin zirvesini zorlayacaktır. Mutlaka okunması gereken bir eser..


17.04.2020

Herkesin kitaplığında bulunmalı

Gerçek bir başyapıt. Rus Edebiyatı'nda, büyük klasiklerde atıfları görülebilen bu eser mutlaka okunmalı. Dostoyevski'nin, Tolstoy'un, Turgenyev'in öncüsü...

Yevgeni Onegin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Yevgeni Onegin, Aleksandr Puşkin

Yorum Gönder