31 Aralık 2021

Yaratılan Dünya Philip K. Dick Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,4 TL
Yazarı: Philip K. Dick
Çevirmen: Philip K. Dick

Yaratılan Dünya indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Philip K. Dick olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yaratılan Dünya eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yaratılan Dünya ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yaratılan Dünya TIKLA PDF İNDİR !

Yaratılan Dünya Yazarı Kimdir ?

Yaratılan Dünya yazarı Philip K. Dick 'dır. Philip K. Dick yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Yaratılan Dünya PDF indir oku

Yaratılan Dünya indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yaratılan Dünya TIKLA PDF İNDİR !

Yaratılan Dünya TIKLA PDF İNDİR !

Yaratılan Dünya'da nükleer savaş sonrası dünya rölativizm adı verilen ilkelere göre işleyen totaliter bir rejim altında yönetilir. Çalışma kampları, gözaltı merkezleriyle dolu bu dünyada günün birinde Floyd Jones adında bir yıl ilerisini görebilen bir falcı ortaya çıkar. Floyd Jones, sirkten mesihliğe giden yolda kendi taraftarlarını toplamaya başlar. "Sonsuz kudret ve nefrete sahip" Jones'un karşısında ise federal hükümette görevli polis memuru Doug Cussick vardır. Bu sırada dünyayı ziyaret eden uzaylı varlıklar, laboratuvarda üretilmiş mutantlar işin içine karışır.

Philip K. Dick'in 1950'lerde yazdığı üçüncü romanı Yaratılan Dünya içerdiği fikirlerle, hikayesiyle PKD'nin neden efsane olduğunubir kez daha hatırlatan unutulmaz bir başyapıt.

(Tanıtım Bülteninden)

Yaratılan Dünya TIKLA PDF İNDİR !Yaratılan Dünya TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Yaratılan Dünya, Philip K. Dick

Yorum Gönder