26 Aralık 2021

Ve Perde İndi Agatha Christie Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,55 TL
Yazarı: Agatha Christie
Çevirmen: Agatha Christie

Ve Perde İndi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Agatha Christie olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ve Perde İndi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ve Perde İndi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ve Perde İndi TIKLA PDF İNDİR !

Ve Perde İndi Yazarı Kimdir ?

Ve Perde İndi yazarı Agatha Christie 'dır. Agatha Christie yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Ve Perde İndi PDF indir oku

Ve Perde İndi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ve Perde İndi TIKLA PDF İNDİR !

Ve Perde İndi TIKLA PDF İNDİR !
Aklı jilet gibi keskin çalışan Poirot, romatizma ağrılarından kımıldayamaz hale gelince gözü ve kulağı olması için eski dostu Yüzbaşı Hastings'i Styles'a yanına çağırır.

Poirot suçlunun kimliğini bildiği halde dostuna onun ismini söylemez ve onu X olarak tanımlar. Çeşitli cinayetlerin sorumlusu olan X, tekrar harekete geçecektir. Muhtemele bir cinayeti önlemek için Poirot ve ortağının hızla eyleme geçmeleri gerekmektedir.



Sayfa Sayısı: 176

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar Ve Perde İndi TIKLA PDF İNDİR !

27.01.2010

Etkileyici

Çok güzel bir finalle sonlandırılmış etkileyici bir kitap. Poiroto da böyle bir final yakışırdı. Herkese tavsiye ederim...


14.05.2007

Hercule Poirot, Psikoloji ve Cinayetler

Agatha Christie'den birkaç kitap okuyan herkes yazarın iki ünlü dedektifi Hercule Poirot ve Miss Marple'la tanışmıştır. "Curtain" (Türkçe'ye "Ve Perde İndi" adıyla çevrilmiş) Hercule Poirot'nun son macerası; bu açıdan Christie-severler için ayrı bir önem taşıdığı söylenen bir kitap. Önemli olsun olmasın, "Curtain" gerçekten oldukça meraklı, mükemmel kurgulu, çarçabuk okunan ve sonunda "Bravo Christie'ye doğrusu!" dedirten klasik bir Agatha Christie ürünü.<br>
<br>
Hercule Poirot bu romanda, Belçika'dan İngiltere'ye ilk geldiği dönemde kaldığı Styles'a geri dönmüştür. Ancak bu kez Poirot yaşlı ve hastadır. Styles ise şimdi Luttrell çifti tarafından işletilen bir konuk evidir. Poirot eski dostu Hastings'i Styles'a çağırarak ona burada kalan konuklar arasında bir katil bulunduğunu belirtir ve Hastings'in kendisine bu konuda yardım etmesini ister. Ama Hastings'in tüm ısrarlarına rağmen Poirot, X'in (yani Poirot'ya göre mükemmel katilin) kim olduğunu Hastings'e söylememek konusunda inatçıdır. Poirot'nun son davasında karşısında çok farklı ve çok akıllı bir katil bulunmaktadır.<br>
<br>
"Curtain" son derece sürükleyici bir roman. Ben orijinalini okuduğum için çevirisi konusunda yorum yapamıyorum ama İngilizce'sinin oldukça keyifli olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Christie'nin dili her zamanki gibi yine akıcı, anlatımı okurunu yormuyor. Baharın gelişinden midir bilmem elime aldığım her ciddi kitabı yarım bıraktığım şu günlerde "Curtain" bana çok iyi geldi. Tavsiye ederim.


26.05.2006

Perde İndi

Bu kitabı diğer Agatha Christie kitaplarını okuduktan sonra okuyun. İsim beni başta yanıltı  başlayınca en son okumam gerektiğini anladım fakat yarım bırakamadım.
Poirot ve Hastings´in birlikte çözüm aradıkları kitaplardan bir tanesi. Poirot hasta ve yürüyemiyor. Eskiden Köşk olan bir pansiyonda kalıyor. Hastings´i de buraya çağırıyor.
Poirot farklı yerlerde, farklı zamanlarda ve farklı nedenlerle ölen insanların katilleri olarak yakalanan insanların dışında birinin o cinayetleri işlemiş olduğunu düşünüyor. Bu kişiye X diyor. X´inde pansiyonda kaldığını söylüyor Hastings´e fakat kim olduğunu söylemiyor. Hastings pansiyonda kalanlarla sohbet ederek ve onları gözlemleyerek kimin olabileceğini bulmaya çalışıyor. Pansiyonda Hastings´in kızı da kalıyor.
Önce bir kadın yaralanıyor. Daha sonra bir kadın ve bir süre sonrada bir erkek ölüyor. İkisininde ölümünün intihar olduğu düşünülüyor. Güzel bir kitap okuyun ama en son.
Benim okuduğum kitap Altın Kitaplar'a ait siteden almıştım. Bir sürü kelime yanlış yazılmış insanı sinir ediyor bu tarz hatalar.<br>
Gizlememin yerine gözlememin yazılmış, bay yerine bir kaç yerde bayan yazıyor ve başımı salladım yerine başımı salladı yazılmış; benim aklımda kalan bunlar. Belki dikkatimden kaçanlarda vardır. İnsan kendini kitaba kaptırmışken şaşırıyor ne demek istediğini anlamıyor ve cümleyi tekrar okumak gerekiyor.

Ve Perde İndi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Ve Perde İndi, Agatha Christie

Yorum Gönder