27 Aralık 2021

Ve Hipopotamlar Tanklarında Haşlandılar Dost Körpe Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,72 TL
Yazarı: Dost Körpe
Çevirmen: Dost Körpe

Ve Hipopotamlar Tanklarında Haşlandılar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Dost Körpe olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ve Hipopotamlar Tanklarında Haşlandılar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ve Hipopotamlar Tanklarında Haşlandılar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ve Hipopotamlar Tanklarında Haşlandılar TIKLA PDF İNDİR !

Ve Hipopotamlar Tanklarında Haşlandılar Yazarı Kimdir ?

Ve Hipopotamlar Tanklarında Haşlandılar yazarı Dost Körpe 'dır. Dost Körpe yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Ve Hipopotamlar Tanklarında Haşlandılar PDF indir oku

Ve Hipopotamlar Tanklarında Haşlandılar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ve Hipopotamlar Tanklarında Haşlandılar TIKLA PDF İNDİR !

Ve Hipopotamlar Tanklarında Haşlandılar TIKLA PDF İNDİR !
Edebiyatta çığır açan Beat Kuşağının iki önemli temsilcisi, Jack Kerouac ve William S. Burroughs, 1950'ler boyunca içinde yaşadıkları topluma karşı duruşlarından, yazdıkların ve politik tavırlarından dolayı sık sık yargılanmıştır. Ancak 1944 yılında, Ve Hipopotamlar Tanklarında Haşlandılar'ı kaleme aldıkları sırada haklarındaki ilk suçlama oldukça farklıdır: Cinayeti polise bildirmemek.

Arkadaşlarının işlediği ve daha sonra kendilerine anlatılan cinayeti örtbas ederek, daha doğrusu "bildirmeyerek" tutuklanmalarının hikayesini romanlaştırmaya karar verdiklerinde aslında Beat Kuşağının yazarlık serüvenin başlama vuruşunu çaldıklarının muhtemelen farkında değildiler.

Daha sonraki yıllarda birçok sanat akımını etkileyen Beat hareketinin ilk ürünü sayılabilecek Ve Hipopotamlar Tanklarında Haşlandılar, altmış yılı aşkın bir süre sonra nihayet Türkçede.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 147

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Sel Yayıncılık Ve Hipopotamlar Tanklarında Haşlandılar TIKLA PDF İNDİR !Ve Hipopotamlar Tanklarında Haşlandılar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Ve Hipopotamlar Tanklarında Haşlandılar, Dost Körpe

Yorum Gönder