27 Aralık 2021

Başka Yer Donna Haraway Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,93 TL
Yazarı: Donna Haraway
Çevirmen: Güçsal Pusar

Başka Yer indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Donna Haraway olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Başka Yer eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Başka Yer ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Başka Yer TIKLA PDF İNDİR !

Başka Yer Yazarı Kimdir ?

Başka Yer yazarı Donna Haraway 'dır. Donna Haraway yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Başka Yer PDF indir oku

Başka Yer indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Başka Yer TIKLA PDF İNDİR !

Başka Yer TIKLA PDF İNDİR !
İnsani olan ile insani olmayanı, organik olan ile teknolojik olanı, tarih ile miti, doğa ile kültürü beklenmedik şekillerde bir araya getiren, böylece türler arasındaki sınırları ve hijyenik mesafeleri sorunsallaştıran figürlerle karşılaşacaksınız bu kitapta: Siborglar, primatlar, yoldaş türler, mütevazı tanık, OnkoFare™, DişiAdam©... Bir yanda

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Başka Yer, Donna Haraway

Yorum Gönder