1 Aralık 2021

Ve Günler Yürümeye Başladı Eduardo Galeano Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 35,0 TL
Yazarı: Eduardo Galeano
Çevirmen: Eduardo Galeano

Ve Günler Yürümeye Başladı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Eduardo Galeano olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ve Günler Yürümeye Başladı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ve Günler Yürümeye Başladı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ve Günler Yürümeye Başladı TIKLA PDF İNDİR !

Ve Günler Yürümeye Başladı Yazarı Kimdir ?

Ve Günler Yürümeye Başladı yazarı Eduardo Galeano 'dır. Eduardo Galeano yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Ve Günler Yürümeye Başladı PDF indir oku

Ve Günler Yürümeye Başladı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ve Günler Yürümeye Başladı TIKLA PDF İNDİR !

Ve Günler Yürümeye Başladı TIKLA PDF İNDİR !
Galeano'dan her güne bir masal değil, her güne bir gerçek.
Bir takvim formatında yazılan Ve Günler Yürümeye Başladı, 1 Ocak'tan 31 Aralık'a her gün için yakın tarihte ya da eski çağlarda o gün yaşanan özel bir hikâye anlatıyor. Eduardo Galeano, Aynalar'da olduğu gibi kadın, erkek, iktidar, yerliler, ırkçılık, emperyalizm, kültürler, daldan dala atlayarak; değinilmedik konu, ulaşılmadık coğrafya, çoğaltılmadık ses bırakmıyor.
Sürekli daha ileriye taşımaya çalıştığı minimalist stili ise zirvede. Fazladan tek bir sözcük bile kullanmak istemiyor, her şeyin özüne inmeye çalışıyor: konunun, insanın, sözcüğün, tarihin... Söylemek istediğini mümkün olan en kısa biçimde aktarmak; herhalde Galeano edebiyatının en güzel özeti budur.
Hüzünlü sayfaların ağırlığı kaçınılmaz olsa da geleceğe yönelik umudu her satırda hissettirerek "dünyanın vicdanı" yakıştırmasını Eduardo Galeano'nun ne kadar hak ettiğini, bu kitap bir kez daha teyit ediyor.



Sayfa Sayısı: 416

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Sel Yayıncılık Ve Günler Yürümeye Başladı TIKLA PDF İNDİR !

06.02.2019

Yaşadığın Her Gün

Hadi bi gün seçin ve tarihte o gün ne olmuş onu öğrenin.Belki okumanın keyifli olurken öğretici de olabileceğini anlatan çok güzel kitaplardan.Günlerimizi bilerek yaşamalıyız.Ve kitap elinize olur da geçerse sizde Kader deyip okumadan geçmeyin. :)

Ve Günler Yürümeye Başladı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Ve Günler Yürümeye Başladı, Eduardo Galeano

Yorum Gönder