1 Aralık 2021

Uyumsuz Defne Kaman'ın Maceraları-Hava Buket Uzuner Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,4 TL
Yazarı: Buket Uzuner
Çevirmen: Buket Uzuner

Uyumsuz Defne Kaman'ın Maceraları-Hava indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Buket Uzuner olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Uyumsuz Defne Kaman'ın Maceraları-Hava eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Uyumsuz Defne Kaman'ın Maceraları-Hava ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Uyumsuz Defne Kaman'ın Maceraları-Hava TIKLA PDF İNDİR !

Uyumsuz Defne Kaman'ın Maceraları-Hava Yazarı Kimdir ?

Uyumsuz Defne Kaman'ın Maceraları-Hava yazarı Buket Uzuner 'dır. Buket Uzuner yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Uyumsuz Defne Kaman'ın Maceraları-Hava PDF indir oku

Uyumsuz Defne Kaman'ın Maceraları-Hava indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Uyumsuz Defne Kaman'ın Maceraları-Hava TIKLA PDF İNDİR !

Uyumsuz Defne Kaman'ın Maceraları-Hava TIKLA PDF İNDİR !

Gazeteci Defne Kaman hakkında 'Neden Nükleer Enerji Değil?" yazısı nedeniyle soruşturma açılmıştır. Duruşmanın yapıldığı Kayseri'de Defne Kaman'a Türkiye'nin önemli çevre hukukçuları, gazeteciler, çevre ve hayvan hakları aktivistleri, STK temsilcileri destek vermektedir.

Kayseri'ye 13. yüzyılda hastaları müzikle tedavi eden bir şifahâne ve dünyanın ilk tıp okullarından birini yaptırtan Selçuklu kadın sultanı Gevher Nesibe'nin şehrin merkezindeki büstü gazeteci Defne Kaman şehre geldiği gün gizemli bir şekilde kaybolur. Duruşma sabahı yaşanan bir sürpriz gelişme sonrası bu kez Defne Kaman ortadan kaybolur. Gazeteci kadının Kapadokya'da bir sıcak hava balonunda görüldüğü haberi üzerine tüm dostları onu aramaya giderler.

Buket Uzuner,iklim değişikliğinin neden olduğu tabiat felaketlerinin sürdürülebilir temiz enerji çözümleriyle engelleneceğini savunan, hayvan, çocuk, kadın ve çevre hakları destekçisi kadın gazeteci Defne Kaman karakteriyle edebiyata bir iz düşüyor. Yazar, okuru binlerce yıllık kadim Kam geleneğimizin insanı tabiattaki tüm diğer canlılarla eşit kabul eden özünü hatırlamaya davet ediyor.

"Hava, Buket Uzuner'den biyotik dengeleri bozulan gezegenimizde nefesimize nefes katacak çarpıcı bir iklim-kurgu romanı."

- Serpil Oppermann - EASLCE Başkanı (Avrupa Edebiyat, Kültür ve Çevre Çalışmaları Derneği)

"Buket Uzuner, [Tabiat Dörtlemesi] romanlarında bir eko-şaman gibi, Anadolu kültürü, mitoloji ve tarihten yararlanıp, günlük varoluşumuzla çevremizdeki dünyayı algılayışımız konusunda yüzleşmek için bir keşfe çıkıyor."

- Pınar Batur, Vassar - College, USA Ufuk Özdağ, Hacettepe Üniversitesi

(Tanıtım Bülteninden)

Kapak Tasarım Lom Creative

Editör: İlknur Özdemir

Uyumsuz Defne Kaman'ın Maceraları-Hava TIKLA PDF İNDİR !

17.08.2019

Güncel ve tarih

Buket Uzuner;akıcı diliyle,güncel siyasal,toplumsal sorunları ve Anadolu geleneklerini yedirdiği "Hava" romanı;nükleer enerjiden,çocuk tacizlerine;kadın sorunundan,işlemeyen adalet sistemine,işsiz gazetecilerden,Kayseri yemeklerine kadar birçok konuyu ustalıkla işlemiş.


21.03.2019

Uyumsuz Defne Kaman'ın Maceraları

Merhabalar; Uyumsuz Defne Kaman'ın Maceraları serisini çok beğendim. Mutlaka okumanızı tavsiye ederim.


06.02.2019

Serinin 3. kİitabına ithafen

İlk ikisini okuduğum ve  sevdiğim bir yazar olan Buket UZUNER gene güzel bir roman yazmış. Zevk almadım diyemem. Ancak olay örgülerinde bazı yerlerde kopukluk olduğunu farkettim . ve diğerleri kadar beni etkilemedi. Gene de ilk ikisini okuyanlar için tavsiye edebileceğim güzel bir kitap olmuş...

Uyumsuz Defne Kaman'ın Maceraları-Hava TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Uyumsuz Defne Kaman'ın Maceraları-Hava, Buket Uzuner

Yorum Gönder