1 Aralık 2021

Bazen Bahar Melisa Kesmez Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,65 TL
Yazarı: Melisa Kesmez
Çevirmen: Melisa Kesmez

Bazen Bahar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Melisa Kesmez olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bazen Bahar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bazen Bahar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bazen Bahar TIKLA PDF İNDİR !

Bazen Bahar Yazarı Kimdir ?

Bazen Bahar yazarı Melisa Kesmez 'dır. Melisa Kesmez yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Bazen Bahar PDF indir oku

Bazen Bahar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bazen Bahar TIKLA PDF İNDİR !

Bazen Bahar TIKLA PDF İNDİR !

"Sen ne kadar kaçsan da, ıskalasan da, görmezden de gelsen, kafanıkuma da gömsen, kalbine kilit de vursan, hayatın sana bir diyeceğivarsa, sinsi sinsi bekliyor sırasını, yıllarca. Öyle sabırlı. Öyle filhafızalı, öyle unutmuyor hayat. Sen sabaha kadar unuttum diye sağaltruhunu. Gömdüm san. Defter kapanmayınca kapanmıyor."Bir domates tohumunun içinde ne saklıdır? Bir telefon kulübesi nekadar üzebilir insanı? Açık pencereden odaya doluşan kelebeklerdurdurabilir mi ayrılığı? Yarım kalan bir ilişki kaç zaman beklerpusuda, kıyıda köşede saklanıp? Bir ağacın yaprakları geri çağırırmı çocukluğu, ölüme inat? "Ama"larla bezeli veda konuşmaları
doğruyu mu söyler? Büyükşehrin gürültüsünden, keşmekeşinden,yalnızlığından kaçmak mümkün mü? Bir bahçeyi ne kadar bekleyebilirinsan? Babadan yılbaşı ağacı olur mu?...

Melisa Kesmez kadın-erkek ilişkilerine, arkadaşlığa, aileye,şehre, doğaya, eşyaya yine farklı gözlerle bakıyor: İncinmişlikleri,kırılmışlıkları, yarım kalmışlıkları ama beri yandan toparlanmaları,hayata tekrar sarılmayı insanın içine işleyen kalemiyle anlatıyor.Bazen Bahar iz bırakan yaraların, yeni başlangıçların kitabı.

(Tanıtım Bülteninden)

Bazen Bahar TIKLA PDF İNDİR !

09.11.2020

Bu yazarla iyi ki de tanışmışım

son dönemlerde keşfettiğim en iyi hikayeci...


27.09.2020

Bir Bahçeyi Beklemek

Çok severek okuduğum. İçinde oldukça etkili öyküler barındıran bir kitap.


09.09.2020

Etkileyici bir kitap.

Yalin,akici bir üslûp ile yazilmis nefis bir kitapti.Tavsiye ediyorum okuyunuz efendim.

Bazen Bahar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Bazen Bahar, Melisa Kesmez

Yorum Gönder